„CADOUL” primit de un bărbat înainte de NUNTĂ: Când m-am uitat în oglindă am văzut că era un ÎNGER FOTO

Un bărbat britanic care locuieşte în Polonia a ieşit în oraş cu prietenii înainte de nuntă, dar a reuşit să cadă pe scări şi să se lovească serios la spate. Cu toate acestea, când s-a uitat în oglindă, a descoperit că vânătaia sa avea forma unuin înger, lucru care l-a uimit.

14 mai 2014, 06:36

Chris Holland, un bărbat de 30 ani, s-a lovit atunci când se afla cu mai mulţi prieteni într-un bar, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate peste o masă dintr-un local din oraşul Sopot. Dimineaţa următoare a descoperit că avea o vânătaie în formă de înger pe spate, potrivit Mirror.

Citeşte şi Descoperirea făcută de un BĂRBAT pe un PEŞTE: O să mă plimb cu el prin toată ţara să vadă toată lumea minunea

Când m-am uitat în oglindă nu mi-a venit să cred. Era un înger. M-am simţit norocos până la urmă, dacă mă loveam mai sus puteam să am probleme cu coloana„, a declarat bărbatul.

Citeşte şi O femeie a devenit credincioasă după ce s-a LOVIT la PICIOR. Vezi ce a descoperit în VÂNĂTAIE VIDEO

Inedit este faptul că tânărul urmează să se căsătorească în mai puţin de zece zile şi consideră lovitura drept un semn divin şi o binecuvântare.