Cadouri de Paște în funcție de zodie. Iată cele mai inspirate idei la care poți apela

A venit acea perioadă a anului în care suntem în goana după cadourile de Paște. Dacă nu ai idee ce să le cumperi apropiaților tăi, e suficient să știi în ce zodii s-au născut și poate îți venim în ajutor cu câteva idei.

30 apr. 2024, 14:03
Cadouri de Paște în funcție de zodie. Iată cele mai inspirate idei la care poți apela

Poți găsi idei de cadouri, în funcție de zodie, în funcție de preferințele, personalitatea și dorințele persoanelor apropiate. Zodiacul îți arată o mulțime de variante de cadouri de Paște, de Crăciun sau chiar de ziua lor.

Cadouri de Paște în funcție de zodie

BERBEC

Cadouri de Paște în funcție de zodie. Nativii născuți în Berbec ar putea să se bucure de o carte bună sau o excursie la munte, unde se pot relaxa sau unde pot face o drumeție lungă. De asemenea, le-ar putea plăcea să primească o bicicletă, trotinetă, skateboard, role sau chiar un telefon nou.

TAUR

Cadouri de Paște în funcție de zodie. Ce e important de știut despre nativii din Taur e că sunt printre cei mai pretențioși din zodiac când vine vorba de cadouri. Le plac obiectele de valoare, de lux, cu logo de firmă, așa că îți cam trebuie un buget consistent ca să le faci pe plac. Femeii Taur îi poți lua ceasuri sau parfumuri scumpe ori niște bijuterii din aur sau argint. I-ar plăcea, de asemenea, o cină la un restaurant de lux. Bărbații ar prefera o piesă vestimentară deosebită, un vin select sau un ceas.

GEMENI

Cadouri de Paște în funcție de zodie. Le place arta și obiectele care îmbină utilul și creația. Are mereu nevoie de experiențe noi, așa că nimic nu i-ar încânta mai mult decât o vacanță. Ar reacționa foarte frumos și dacă ar primi un telefon, un joc interesant sau o drumeție.

RAC

Sunt mai tradionaliști și sensibili și le plac lucrurile estetice. Sunt destul de pretențioși dacă vorbim de cadouri, nu se uită la preț, ci la semnificația sentimentală. Va aprecia dacă îi oferi ceva făcut de tine, un desen, un buchet de flori, un desert, obiecte decorative, o cină romantică, un parfum sau bijuterie. Bărbaților Rac le-ar putea plăcea să primească cărți, atlase geografice sau istorice, obiecte de colecție.

Citește și Zodii care s-ar implica într-un triunghi amoros. Mihai Voropchievici dezvăluie semnele care se uită şi-n curtea vecinului

LEU

Cei din zodia Leupun mare accent pe obiecte de lux. Dacă vrei să-i faci pe plac femeii Leu poți să o duci la un restaurant scump, să-i cumperi o rochie nouă sau să optezi pentru bijuterii ori excursii. Bărbaților Leu le-ar plăcea haine de designer, un gadget sau o seară la club.

FECIOARĂ

Sunt capricioase și pretențioase și e greu să le alegi ceva. Femeilor Fecioară le poți lua bijuterii, cosmetice, o zi la piscină sau la yoga, în timp ce bărbații Fecioară se bucură la accesorii de birou, telefon, agendă, curea sau geantă.

BALANȚĂ

Cadouri de Paște în funcție de zodie. Cel mai mult ce plac lucrurile fine, rafinate. Fie mergi pe obiecte de artă sau făcute manual, fie pe cărți sau gadgeturi sofisticate.

SCORPION

Îi mulțumești foarte greu. Ei vor ceva special prin care să le arăți clar că te-ai gândit la ei. Femeia Scorpion, recunoscută pentru misterul său, pune preț pe cadouri elegante, feminine. Spre exemplu, nu poți da greș cu o seară romantică sau o bijuterie. Bărbatul Scorpion iubește lucrurile din piele.

SĂGETĂTOR

Sunt mari amatori de călătorii, aventuri și sport, așa că orice din această zonă i-ar cuceri. Vor o experiență mai mult decât orice cadou. Și nu uita, le place foarte mult adrenalina.

CAPRICORN

Sunt cei mai practici din tot zodiacul. Ei vor cadouri utile, folositoare și rezistente. Cel mai simplu e să îi întrebi direct ce vor sau să mergi pe ceva ce știi clar că au nevoie.

Citește și Daniela Simulescu aruncă bomba ASTRALĂ! Horoscop 29 aprilie – 5 mai 2024. Fecioarele „sparg” o grămadă de bani. Peștii au poftă de viață

VĂRSĂTOR

Apreciază surprizele bazate pe pasiunile lor. Le place arta, le plac spectacolele și sunt foarte creativi. Orice ai face, nu le lua un cadou banal, ci ceva cât mai extravagant. Poate o excursie cu prietenii la munte sau în Deltă sau bilete la operă.

PEȘTI

Le-ar plăcea mult să primească chiar și o jucărie de pluș, niște bilete la un spectacol de comedie sau chiar de magie.Ori un obiect lucrat manual, un parfum, un abonament la bazin, o excursie la mare sau un city-break.