Cafeaua ideală pentru cupluri – Reţeta perfectă pentru dimineţi fierbinţi

Vrei să-ţi începi ziua în forţă? Iată o reţetă de cafea cu efecte afrodiziace, pe care o poţi consumă alături de partener, pentru a vă recăpata buna dispoziţie înainte de a pleca la birou.

11 sept. 2014, 11:26
Cafeaua ideală pentru cupluri – Reţeta perfectă pentru dimineţi fierbinţi

Iata ingredientele pe care sa le amesteci pentru a obtine o ceasca de cafea care sa va stimuleze libidoul in diminetile in care nu aveti chef de nimic.

Maca: planta radacinoasa folosita din cele mai vechi timpuri ca energizant, poate fi gasita sub forma de pudra pe care sa o adaugi in ceasca de cafea. Aceasta planta functioneaza ca adaptogen – substanta care sporeste rezistenta corpului la factori de stres biologici sau externi – ajutand corpul sa creeze enzimele necesare pentru a echilibra nivelul hormonilor si a spori fertilitatea. De cele mai multe ori, Maca este folosita ca afrodiziac, pentru a stimula libidoul.

Citeşte şi Paradoxul cafelei: Cum te ajută să dormi mai bine

Cacao: Cacaua raw este un stimulent excelent, ajutand la fluidizarea circulatiei sangelui si la eliberarea serotoninei, care sporeste buna dispozitie. Un studiu publicat in Journal of Sexual Medicine arata ca femeile care mananca zilnic ciocolata obtin un scor mai bun conform Female Sexual Index, grafic care masoara functiile sexuale feminine.

Descopera alte 3 ingrediente cu efecte afrodiziace si modul de preparare a bauturii pe feminis.ro!