Cai maltrataţi în plină stradă de proprietari. Poliţiştii au intervenit

Mai mulţi cai au fost maltrataţi de doi bărbaţi băuţi din Târgu Jiu. Poliţiştii au intervenit pentru a-i opri pe proprietarii animalelor care atunci când i-au văzut pe oamenii legii s-au pus pe scandal. Bărbaţii au făcut un pariu şi au vrut să vadă care dintre animale erau mai puternice.

22 aug. 2016, 06:22
Cai maltrataţi în plină stradă de proprietari. Poliţiştii au intervenit

Incidentul a avut loc pe o stradă din Tg-Jiu. După ce au băut toată noaptea, romii au vrut să vadă care dintre cai este mai puternic şi i-au pus să tragă dale de beton şi o căruţă plină cu pietre. Cum unul dintre bietele animale nu a reuşit, au început să îl lovească.

Bărbaţii au lovit animalul cu lanţul, dar şi cu un levier în burtă, însă când au fost luaţi la întrebări s-au făcut că nu ştiu nimic.

Două echipaje de la IPJ Gorj şi unul de la Poliţia Locală au ajuns la faţa locului după ce vecinii au sunat disperaţi la 112. Cei doi bărbaţi au fost duşi la audoeri şi s-au ales cu dosar penal. Revoltător este că animalul a rămas la proprietarul violent în curte pentru că la direcţia sanitar veterinară nu a fost niciun medic disponibil. Abia după câteva ore un doctor a ajuns la animalul rănit.

Citeşte şi INCIDENT la mare! O femeie a fost muşcată de câini pe plajă