Caiac cu 4 copii lovit în plin de o șalupă pe Dunăre la Orșova. Imagini șocante!

Un caiac cu 4 copii a fost lovit în plin de o șalupă în viteză. Barca în care se aflau copii a fost secționată în două.

13 iul. 2021, 15:16
Caiac cu 4 copii lovit în plin de o șalupă pe Dunăre la Orșova. Imagini șocante!

Un caiac cu 4 copii a fost spulberat de o șalupă care conducea cu viteză. Barca în care se aflau copiii a fost secționată în două.

În imaginile terifiante se poate vedea cum șalupa condusă de un bărbat a secționat pur și simplu caiacul cu cei patru copii, care se antrenau pe Dunăre. Din fericire copiii au fost salvați la timp datorită martorilor care se aflau în zonă. Medicii care i-au consultat pe copii au declarat că cei mici sunt bine, iar unul dintre ei a scăpat ca prin minune, pentru că în urma impactului trupul unuia dintre copii ar fi putut fi sfârtecat de ambarcațiune. Copiii au vârste cuprinse între 14 și 16 ani .

La momentul actual, bărbatul care conducea ambarcațiunea se află la Poliție și este interogat de autorități.

Cei care au surprins imaginile sunt absolut stupefiați de scena la care au asistat, mai ales că martorii care au filmat, aveau la rândul lor copii mici, care așa cum se poate vedea în imagini, au reacționat cu stupoare atunci când au văzut întreaga întâmplare.

„Victimele sunt patru băieţi sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Se aflau la antrenament într-un caiac de 4. Copiii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Din fericire, nu au fost răniţi și nu au necesitat spitalizare”, a declarat directorul Club Sportiv Scolar Orsova, profesorul Alexandru Ghitoaica, pentru Romaniatv.net.

„Astăzi, ora 12.30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orșova, o ambarcațiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau 4 persoane. În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, fără a necesita spitalizarea. Persoanele implicate au fost recuperate din apă și conduse, în siguranță, la mal.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.”, a declarat IPJ Mehedinți.

caiac cu patru copii