MISTERUL imaginii controversate de pe Google Maps a fost elucidat. Vezi cine e „criminalul” FOTO

Misterul capturei Google Maps care a provocat isterie în toată lumea a fost desluşit. Ceea ce părea a fi o dâră de sânge de la un cadavru abandonat pe un ponton, s-a dovedit a fi o dâră de apă lăsată de un Golden Retriever care s-a scăldat în lac.

18 apr. 2013, 11:46

Ziarul britanic The Sun a elucidat misterul „cadavrului” surprins de un elicopter al Google Maps. Dâra care se observa din aer reprezenta, de fapt, urmele unui câine rasa Golden Retriever pe nume Rama.

Utilizatorii unui site american au rămas consternaţi după ce au descoperit o imagine controversată pe Google Maps. Imaginea surprinsă de un elicopter Google oferea impresia unei crime în desfăşurare, după ce o dâră care părea a fi de sânge era vizibilă pe un ponton dintr-un oraş olandez, la capătul căreia se află două persoane.

Astfel câinele înotător a reuşit să stârnească o furtună de speculaţii conform cărora pe ponton tocmai se comisese o crimă înfiorătoare.

Când am văzut fotografia mi-am dat seama că este câinele meu. El iubeşte apa. El sare de pe ponton, înoată şi apoi urcă din nou. Este ridicol cum cineva s-a gândit că este un criminal. Dar e tare că acum este faimos în toată lumea!”, a declarat stăpâna animalului, Jacquelina Koenen pentru The Sun.