Câinele care şi-a aşteptat stăpânul mort într-un accident, timp de un an, pe marginea drumului

Stapanul sau a murit in toamna lui 2014 intr-un tragic accident de masina in Rusia, iar acest caine il asteapta inca pe marginea drumului. Este atat de loial incat nu a acceptat niciun stapan si prefera sa traiasca in salbaticie.

18 mart. 2016, 09:44
Câinele care şi-a aşteptat stăpânul mort într-un accident, timp de un an, pe marginea drumului

Cainele indura in fiecare zi frigul din Siberia, acolo unde temperaturile de -5 grade Celsius sunt la ordinea zilei, si se intoarce la locul accidentului in speranta ca isi va revedea stapanul, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Fetiţa care a primit milioane de like-uri într-o zi. Gestul care a impresionat lumea

Mai multi oameni au incercat sa il prinda pentru a-l adopta, dar acesta nu a vrut cu niciun chip, asa ca iubitorii de animale au inceput sa ii aduca mancare. Unii s-au gandit chiar sa ii construiasca un adapost, doar ca l-au pus prea aproape de sosea, iar acesta a fost distrus de un camion. Din fericire cainele nu a fost ranit in acest accident. Altul nou a fost construit.

„Nu am reusit sa ne apropiem de acest animal. Se pare ca il vrea doar pe fostul sau stapan.” a declarat Anastasia Selina, care militeaza pentru drepturile animalelor, conform Daily Mail.