El e câinele – erou! Și-a salvat stăpâna de la moarte și a ajuns chiar el pe masa de operație. Sacrificiul celui mai bun prieten al omului i-a impresionat pe toți

Câinele erou a salvat de la moarte un adolescent din SUA, care era în pericol de a fi mușcat de un șarpe. Patrupedul a suferit două mușcături grave și a ajuns în stare critică la veterinar.

21 iun. 2021, 19:34

Cîinele erou

a salvat de la moarte o adolescentă din San Diego, SUA, după ce a împins-o pe fata de 18 ani din calea unui șarpe cu clopoței. Alex Loredo a povestit cum a fost speriată de sunetul specific făcut de șarpele cu clopoței, apoi a văzut că reptila se afla chiar sub masă.

Câinele labrador, Marley, a simțit pericolul în care se află stăpâna sa și a venit imediat în ajutor. Patrupedul a împins-o pe fată din calea șarpelui, apoi s-a așezat pe el.

„Înainte să fac vreo mișcare, Marley a dat buzna pe ușă, m-a împins și s-a pus între mine și șarpe. Inima mea s-a oprit, primul meu gând a fost: „Oh nu, o să-mi pierd cel mai bun prieten”, a declarat adolescenta.

Reptila a reușit să-l muște pe curajosul labrador Marley, de gât și de limbă, apoi reptila a dispărut.

Câinele erou: „Avea probleme cu respirația, apoi a început să-i curgă sânge din gură”

Adolescenta, disperată, a căutat imediat ajutor și s-a îndreptat către un spital pentru animale.

„Inima îmi bătea puternic, nu știam ce o să se întâmple, sincer, credeam că Marley o să moară în mașină, în drum spre spital.”, a dezvăluit Alex Loredo. Fata a mai declarat că primul spital unde l-a dus pe cel mai bun prieten al său, Marley, nu aveau antivenin, așa că a fost nevoită să se ducă a un alt spital.” a dezvăluit adolescenta.

„Fața lui Marley a început să se umfle și avea probleme cu respirația, apoi a început să-i curgă sânge din gură. Încercam să fiu calm și să gândesc rapid, pentru că timpul nu era de partea noastră. A fost cel mai groaznic moment din viața mea.”, a mai adăugat fata.

Câinele erou, Marley, a rămas două nopți, internat în spital, iar acum patrupedul se simte bine. Adolescenta căreia i-a salvat viața a inițiat o strângere de fonduri pe internet pentru a achita costurile de îngrijire la veterinar, care se ridică la $12,000, titrează Daily Star.