Câinele ucigaş a fost adoptat de o asociaţie fantomă. Organizaţia Caleidoscop nu mai există

Caleidoscop, ONG-ul care a adoptat câinele care luni a omorât un copil în vârstă de 4 ani în Parcul Tei, din Capitală, nu mai figurează în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor, dar site-ul său este funcţional. Potrivit România TV, nimeni nu răspunde la numerele de telefon iar la sediul organizaţiei bate vântul.

04 sept. 2013, 17:34
Câinele ucigaş a fost adoptat de o asociaţie fantomă. Organizaţia Caleidoscop nu mai există

Câinele care a ucis la începutul acestei săptămâni un copil de 4 ani are un stăpân fantomă. În urmă cu cinci ani, organizaţia non guvernamentală Caleidoscop l-a adoptat, însă astăzi nu se mai ştie nimic de această firmă. Nu figurează la adresa înscrisă pe actele de adopţie şi, mai mult, fondatoarea asociaţiei, Carmen Secăreanu nu mai trece nici măcar pe la apartamentul său din Ferentari.

Potrivit România TV, de când a izbucnit scandalul vecinii nu au mai văzut-o pe iubitoarea de animale. În cartier, Carmen Secăreanu este cunoscută ca fiind femeia care dă de mâncare câinilor. „Are cel puţin un câine. Mai demult avea vreo doi-trei în cas. Pot să vă spun că mai are nişte câini în parcare„, a spus una dintre vecine, reporterului România TV.

Citeşte şi Medicii de la IML, INGROZIŢI de cazul copilului UCIS DE CÂINI: Doar pe tălpi nu avea răni

Vecinii din cartier sunt terorizaţi de câinii crescuţi de fondatoarea asociaţiei. „Pe fiica mea, acum doi ani, au muşcat-o de picior. Noroc că a avut cizme, era iarnă. Aici în spatele blocului se adună seara o mulţime de câini, 10-15„, spune o altă locatară.

Citeşte şi Femeia care trebuia să răspundă de CÂINELE UCIGAŞ din Capitală: ASTA E! Un accident. Am conştiinţa curată

Din ONG-ul Caleidoscop este la vedere doar pagina de internet care anunţă cu mândrie sponsorii organizaţiei: celebre firme româneşti dar şi fundaţia lui Brigitte Bardot.

Citeşte şi Poliţia face verificări la adăpostul unde au fost duşi câinii care au atacat copilul de patru ani