Câini de rasă furaţi şi vânduţi pe internet

Jaf incredibil. Hoţii au furat opt câini de rasă din curtea unui bărbat din Dâmboviţa. Bărbatul avea montate camere de supraveghere, iar poliţiştii au pornit în căutarea hoţilor.

17 nov. 2016, 15:06
Câini de rasă furaţi şi vânduţi pe internet

Un barbat din localitatea Gura Foii, Dâmboviţa, a anunţat poliţia că, in urma cu doua nopti, i-au disparut din curte 8 caini din rasele Husky si Amstaff. Omul avea camere de supraveghere montate in gospodarie, astfel ca au reusit repede sa dea de urma suspectilor. Din pacate insa, proprietarul n-a mai recuperat decat trei caini adulti. Cinci pui de Husky fusesera deja vanduti pe internet.

Cei patru suspecti sunt dintr-o localitate aflata la 20 de kilometri de gospodarie in care erau crescuti cainii de rasa.

Potrivit stirileprotv.ro, hotii au incarcat intr-o masina toti cainii pe care i-au gasit in curte – 7 Husky, dintre care 5 pui, si un Amstaff. Singura care a scăpat este o catelusa care era ascunsă intr-un colt, iar hotii n-au vazut-o.

Animăluţele au ajuns pe internet şi în scurt timp au fost vânduţi cu 2300 de lei.

Cei patru barbati acuzati de furtul cainilor de rasa au fost retinuti, iar cumparatorii puilor nu vor mai fi cautati de politisti, intrucat proprietarul cainilor s-a resemnat cu pierderea lor.