Câinii agresivi au mai făcut o victimă. O fetiţă de 8 ani a fost muşcată în curtea casei

O fetiţă de opt ani din Gorj a ajuns la spital după ce a fost atacată de câinele din curtea casei. Animalul a mai muşcat şi în trecut membri ai familiei însă de această dată fetiţa s-a ales cu o plagă sfâşiată la coapsă. Potrivit România TV, tatăl micuţei a ucis animalul imediat după ce a atacat-o pe copilă.

04 sept. 2013, 20:33
Câinii agresivi au mai făcut o victimă. O fetiţă de 8 ani a fost muşcată în curtea casei

Incidentul a avut loc în satul Budieni, în apropiere de Târgu Jiu. Fetiţa a vrut să meargă la toaleta din spatele curţii când câinele a sărit şi a muşcat-o de picior. Tatăl fetiţei a sărit imediat în ajutor dar deja era prea târziu. Fetiţa era culcată la pământ, plină de sânge. Bărbatul a urcat-o într-o maşină şi a dus-o la Spitalul de Urgenţe din Târgu Jiu.

Luminiţa Mănescu, medic la Secţia Boli Infecţioase a spitalului, a declarat pentru România TV: „S-a prezentat la boli infecţioase o fetiţă de 8 ani muşcată de câinele din gospodăria proprie. S-a efectuat profilaxia antirabică necesară în aceste situaţii şi antitetanică„.

Citeşte şi Mesaj SFÂŞIETOR al tatălui băieţelului ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii să vină să-mi vadă copilul

Doar în cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Jiu s-au prezentat 15 persoane, printre care doi copii, care au fost atacate de câinii comunitari.

Autoritaţile din Târgu Jiu sunt în alertă după incidentul de la Bucureşti, când un copil de 4 ani a fost omorât de un maidanez, şi abia reuşesc să adune 10-15 câini pe zi de pe străzi în situaţia în care padock-ul este deja plin.

Citeşte şi DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?