Călăreţ căutat de poliţişti, după ce a fost surprins gonind pe cal pe un drum european. Imagini virale

Un bărbat a fost suprins în timp ce gonea călare pe cal, pe un drum european din judeţul Dolj. Imaginile au devenit virale, iar omul este acum căutat de poliţişti. Haiducul riscă să fie amendat cu până la 2.900 de lei.

18 mart. 2021, 11:29
Călăreţ căutat de poliţişti, după ce a fost surprins gonind pe cal pe un drum european. Imagini virale
Călăreţ căutat de poliţişti, după ce a fost surprins gonind pe cal pe un drum european. Imagini virale

Călăreţ căutat de poliţişti, după ce a fost surprins gonind pe cal pe un drum european. Un bărbat a fost filmat de un şofer în timp ce gonea călare, prin ploaie, pe Drumul European 574 din judeţul Dolj.

Călăreţ căutat de poliţişti, după ce a fost surprins gonind pe cal pe un drum european

Citeşte şi Cătălin Moroşanu l-a vizitat pe „călăreţul” care a sfidat izolarea la Iaşi pentru a ajunge din „Dallas” la soţie FOTO

Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale, iar poliţiştii s-au autosesizat.  Potrivit legislaţiei în vigoare, oamenii nu au voie să meargă călare pe drumurile naţionale şi europene. Dacă va fi identificat, haiducul riscă o amendă cuprinsă între 1.300 şi 2.900 de lei.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în viaţa „tăticului călăreţ” din Iaşi. Cum a fost surprins Sergiu de Paşte

Sergiu, tânărul care s-a dus călare la maternitate în starea de urgenţă, a fost prins la volan fără permis

Sergiu, tăticul călăreț din Iași, care a impresionat o țară cu povestea sa este anchetat acum de polițiști, după ce în vară a fost prins la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere. Acum el s-a ales cu dosar penal.

Sergiu a devenit cunoscut după ce a fost surpins în timp ce mergea, călare pe cal, prin centrul orașului, la maternitatea unde soția sa născuse.

Imaginile cu Sergiu Ciobotariu, din Răducăneni, au devenit virale pe rețelele de socializare la acea vreme. Tânărul spunea că a vrut să își vadă fiul și a încercat să ia un un mijloc de transport în comun până la spital, însă nu a fost lăsat. Acesta a avut nevoie să apeleze la cal pentru a ajunge să își vadă fiul nou născut. El spune că voia să îi ducă mâncare și pamperși soției sale.

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu, potrivit BZI.ro.