IMAGINI ŞOCANTE. Călător rănit în tramvai în Bucureşti după ce şina de rulare s-a rupt şi a străpuns podeaua

Incident grav în Bucureşti pe linia de tramvai 19. Un călător a fost rănit după ce şina de tramvai s-a rupt şi a strâpuns podeaua mijlocului de transport în comun.

25 iun. 2021, 23:50
IMAGINI ŞOCANTE. Călător rănit în tramvai în Bucureşti după ce şina de rulare s-a rupt şi a străpuns podeaua

Un călător a fost rănit în tramvai în Bucureşti după ce şina de rulare s-a rupt şi a străpuns podeaua. S-a întâmplat vineri în Capitală pe linia 19 în zona Nerva Traian. Accidentul s-a produs la plecarea tramvaiului din stația Papazoglu, pe sensul spre Complex Titan.

Bărbatul de aproximativ 50 de ani se afla în tramvai, iar la plecarea din staţie, o bucată din şina de rulare, a pătruns prin podea direct în piciorul bărbatului.

Primii care i-au acordat primul ajutor călătorului rănit în tramvai au fost chiar pasagerii, care au şi sunat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit pentru transportarea victimei la spital.

Un incident asemănător s-a produs şi în urmă cu nouă ani, când un sofer de 50 de ani din Bucuresti a fost rănit grav după ce o bucata din sina de tramvai s-a desprins, a strapuns podeaua masinii si s-a infipt in piciorul stang.

Barbatul se intorcea de la munca si era la volanul masinii, in zona bulevardului Marasesti. Fratele lui, care era si el in autoturism, a fost cel care a telefonat la 112.

„L-am auzit ca a tipat o data, a pus frana si cand m-am uitat la el se chinuia sa traga din piept fierul ala care a intrat prin podea, prin picior”, a povestit fratele victimei.