Călătorii extreme cu Tom Hardy: Actori celebri de la Hollywood îşi testează propriile limite

Celebrii actori de la Hollywood Tom Hardy, Adrien Brody şi Henry Cavill vor putea fi văzuţi într-un program realizat de Discovery Channel în care le sunt puse la încercare propriile limite.

20 mai 2013, 10:34
Călătorii extreme cu Tom Hardy: Actori celebri de la Hollywood îşi testează propriile limite

Programul „Călătorii extreme cu Tom Hardy” este cea mai grozavă probă de şofat extrem, care aduce actori, piloţi de curse şi maşinile lor faţă în faţă cu cele mai ostile regiuni de pe glob.

O combinaţie de test de anduranţă şi program de călătorie, seria îi urmăreşte pe actorul premiat cu Oscar Adrien Brody, actorul britanic Tom Hardy şi Henry Cavill, cunoscut pentru rolul din „The Tudors” , înfruntând cele mai dificile tipuri de teren, fără şansa de a fi ajutaţi măcar o dată de cascadori special antrenaţi sau efecte vizuale create pe computer!

Aventuroşilor actori li se alătură fostul pilot finlandez de Formula 1 Mika Salo şi fostul campion britanic şi mondial de superbike Neil Hodgson.

De la un ger cumplit la minus 50 de grade Celsius, în Rusia îngheţată, până la plus 50 de grade Celsius în China copleşită de arşiţă sau în jungla malaeziană extrem de umedă, în plin sezon musonic, acest program forţează la limită nu doar vedetele, ci şi maşinile pe care le conduc.