Călătorii memorabile în lumea sălbatică, într-un nou documentar

În 2014, Nat Geo Wild prezintă Destination Wild, o invitație săptămânală de a porni în călătorii memorabile în lumea sălbatică – de la cele mai izolate medii la adâncimi oceanice înspăimântătoare și până la frumusețile uimitoare pe care le descoperim nu departe de casă.

03 ian. 2014, 13:07
Călătorii memorabile în lumea sălbatică, într-un nou documentar

Pornește alături de Nat Geo Wild în această călătorie în 21 ianuarie, de la ora 18:00, când Destination Wild debutează cu documentarul special din două părți Sălbaticul Congo. Străbatem cei 5000 de kilometri de pădure tropicală și teren măștinos de-a lungul marelui fluviu african. Considerat „leagănul evoluției”, marele Congo este habitatul unor șerpi de câțiva metri lungime, care stau la pândă așteptându-și prada și hipopotami puternici care se angajează în lupte feroce.

O altă premieră din cadrul Destination Wild este miniserialul din patru părți Sălbatica Scoţie: Insulele Hebride. Ne îndreptăm către coasta atlantică unde frumusețea brută, neșlefuită se traduce prin stânci impunătoare, plaje cu nisip alb și mări cu ape reci, un peisaj în care reprezentanții principali ai regnului animal sunt vidrele jucăușe, vulturii falnici și rechinii uriași.

Apoi, spectaculosul documentar Sălbaticul Hawaii prezintă o serie de creaturi interesante precum păianjenii zâmbitori Theridion grallator, pești cățărători și balene cu cocoașă care populează acest arhipelag vulcanic răsărit din mare în urmă cu șapte milioane de ani.