CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICĂ 13 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru DUMINICA 13 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

12 ian. 2019, 18:29
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICĂ 13 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

PRETUIESTE-TI PROPRIA VALOARE

“Esti bijuteria pretioasa a lui Dumnezeu.”

Diamantele sunt simboluri minunate ce ne invata cum fiind sub presiune poate duce la frumusete absoluta. Pana la urma, diamantele sunt formate prin presiunea exercitata asupra elementului carbon ce le compune. Poate ca ai fost sub incordare in ultimul timp sau intr-o perioada semnificativa din viata ta. Tot acel stres sau trauma pe care le-ai suportat te-au facut sa fii cine esti.

Acest mesaj vine spre tine ca o reamintire ca esti diamantul pretios al lui Dumnezeu. Desi ai trecut prin multe, puterea lui Dumnezeu te-a sustinut mereu si o va face mereu. Acum este timpul sa recunosti cat poti fi de valoros. Asa cum tu ai alege un diamant care este exploatat intr-o maniera umana si delicata, si tu vrei sa te tratezi cu blandete si cu dreptate. Asta poate sa insemne sa dezvolti un mod de viata si de comunicare asertiva, cu respect pentru tine si apoi pentru ceilalti, cu puterea de a spune NU atunci cand granitele iti sunt incalcate si nu ai stare de bine in inima. Astfel, si cei din jur te vor respecta asa cum meriti.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru toata stralucirea pe care mi-o arati in oglinda, ajutandu-ma sa ma recunosc in tot ce este frumos si pur.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

DEZVALUIE-TI ADEVARATA FATA

 “Pe masura ce le permiti altora sa cunoasca pe adevaratul TU, vei simti bucuria de a fi iubit pentru cine esti tu cu adevarat. ”

Acest mesaj vine la tine sa te reasigure ca este in siguranta sa fii autentic si real cu ceilalti. Te vei simti mult mai bine cand iti vei dezvalui adevaratele emotii, chiar daca altii nu le inteleg. A te tine in tine ca intr-o oala cu presiune nu este sanatos si nici eficient. Tine minte ca oamenii pot sa nu fie de acord unii cu altii si totusi sa se iubeasca intre ei, cu conditia sa trateze relatia cu respect.

Daca ai fost criticat, judecat, marginalizat pentru ca esti diferit sau gandesti diferit ca altii, te-ai putea teme sa iti dezvalui cu sinceritate cine esti tu cu adevarat (ce simti, ce gandesti, ce vrei, ce nu vrei). Arhanghelul Mihail si ingerii sai te asigura ca ei te protejeaza insa este nevoie sa te asumi si tu cu iubire de sine si curaj. Tu esti unic, creat cu un scop unic si iti vei implini acest scop unic dezvaluindu-ti unicitatea.

Ingerii pazitori te iubesc neconditionat si stiu cine esti tu de fapt, care iti sunt visele si de ce esti capabil. Cere lui Dumnezeu sa iti intareasca increderea de sine si invata sa te iubesti pe tine asa cum te iubeste Creatorul tau.

Acest mesaj este totodata si un semn pentru tine sa termini un proiect care este din inima, cum ar fi sa scrii, sa compui, sa canti sau sa muncesti la o afacere care ii ajuta si inspira pe altii. Roaga-te pentru curaj si vei fi calauzit spre oameni de incredere si de ajutor care te vor onora si iti vor sustine calatoria.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru toata sustinerea si protectia pe care mi-o acorzi permanent, sub care eu pot avea curajul sa ma prezint lumii si mie insumi exact asa cum sunt si sa iubesc totodata ceea ce sunt.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

ESTE IN REGULA SA FII NECONVENTIONAL

“Calitatile tale unice sunt o parte importanta din misiunea ta de viata. Este in regula sa te simti si sa fii diferit fata de ceilalti.”

Acest mesaj te reasigura de faptul ca ai calitati unice care au un rol determinant in scopul tau pe acest pamant. Este posibil sa te fi simtit exclus, respins, marginalizat, ridiculizat, criticat, judecat, certat pentru faptul ca ai fost diferit, ai gandit diferit ca altii, ai simtit diferit de cum se astepta de la tine si ai facut actiuni diferite decat credeau altii ca trebuie sa faci. Poate ca ai incercat, astfel, sa te schimbi ca sa te incadrezi in randul altora si sa fii si tu “normal”. Totusi, facand asa tu tradezi cine esti cu adevarat si ignori binecuvantarile si cadourile sinelui tau autentic.

Daca opiniile si stilul tau de gandire nu sunt la fel ca al celorlalti oameni, acesta este un semn al abilitatilor tale creative. Tu ai idei proaspete, inventive, creative si talente de care omenirea are nevoie. Tu vezi lucrurile intr-un mod nou care ii va inspira si pe altii sa iasa din stagnarea si invechirea lor.

Cauta alti oameni neconventionali ca sa nu te simti singur. Ii poti gasi in locurile, activitatile si preocuparile similare celor ale tale. Ai incredere ca ii vei gasi pentru ca sunteti multi care ganditi la fel.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma imputernicesti si imi sustii unicitatea. Ma asum, ma accept si am curajul sa ma iubesc exact asa cum sunt. Am incredere ca viata imi aduce alaturi oameni asemenea mie alaturi de care calatoria vietii este o mare placere.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.