CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 21 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru JOI 21 februarie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

20 feb. 2019, 21:09
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 21 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

ITI ESTE REDUS NIVELUL DE STRES

„Esti calauzit spre actiuni care iti destreseaza mintea, corpul si iti programeaza timp pentru odihna, reincarcare si regenerare.”

Acest mesaj apare mereu atunci cand este nevoie de destresare pentru minte si corp. Tu deja stii in care domeniu al vietii ai nivele ridicate de stres. Dumnezeu si ingerii pazitori te imputernicesc sa le reduci, ocupandu-te de programul tau si de actiunile din jur. Esti incurajat sa practici tehnici de reducere de stres in viata de zi cu zi, cum ar fi rugaciunea, meditatia, exercitiile fizice blande, plimbarea in aer liber, timp in natura, hobbyuri distractive si relaxante, vacante in locuri in care simti ca iti creste inima de bucurie, masaj, un pui de somn, alimentatie libera de chimicale si de junk food.

Acesta este si un mesaj sa iti simplifici viata. Uita-te la sarcini pe care le ai acum de facut si carora le poti da drumul sau la moduri in care iti poti elibera agenda de activitati. Atunci cand ti se cere prea multa atentie, te simti fragmentat.

Este posibil si sa fii prins in situatii dramatice, fie ale altora fie ale tale dar pe care le creezi in mintea ta a fi dramatice din cauza falsei idei ca e firesc si sa suferi. Aceasta este o minciuna ! Este mult mai inaltator pentru spirit sa iti alegi si creezi un mod de viata armonios orientat pe pace sufleteasca si mentala.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa imi simplific viata in moduri armonioase pentru toti cei implicat. Ma iubesc suficient de mult incat sa imi pese de felul in care traiesc si sa aleg optiuni care imi aduc pacea si sanatatea mintii, corpului si sufletului meu.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

AI SENSIBILITATE RIDICATA LA VIBRATII JOASE

„Sunt vremuri de emotii crescute si de sensibilitate energetica. Ti se cere sa fii bland cu tine si sa ai mai multa grija de tine.”

Primesti acest mesaj pentru ca ai nivelul de sensibilitate la vibratii si energii mult mai ridicat. Ai tendinta sa absorbi energiile negative prin empatie sau fricile altor oameni s-au adunat peste propriile tale emotii cu care ai de-a face, toate fiind legate de o anumita situatie traita. Poate ca te-ai simtit trist fara sa iti dai seama de ce. Sau poate ca mintea ta s-a agatat de motive doar ca sa justifice tristetea si ingrijorarea.

Acum ca ai identificat o buna parte din cauzele emotiilor tale, mergem impreuna mai departe si te curatam de tot ce nu este de la Dumnezeu si de la Sinele tau inalt. Acest mesaj iti transmite ca o forma puternica de curatare de energii joase este apa marii, baia cu sarea de mare, contactul cu aerul de la malul marii. Rezultatul este acela al cresterii increderii in tine si esti ajutat si sa te relaxezi.

Fii plin de compasiune cu tine insuti si foloseste discernamantul cu privire la unde si cu cine iti petreci timpul. Sunt vremuri in care trebuie sa eviti energiile aspre cat de mult posibil si sa iti onorezi nevoia de blandete, odihna si vindecare.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma protejezi de vibratiile joase, pentru ca ma indrumi spre locuri si oameni care sa ma sustina si inalte energetic.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

TE ASTEAPTA O REVELATIE SAU EXPERIENTA CE ITI SCHIMBA VIATA IN BINE

„Este o perioada ce iti aduce o schimbare mare si binecuvantata iar Dumnezeu te sustine la fiecare pas.”

Viata ta este pe cale sa se schimbe, cu binecuvantari care iti sustin progresul de invatare si crestere. Acest mesaj semnaleaza ca a ajuns la un moment pivotal in care vei lua o decizie care iti poate schimba viata. Ai putea avea parte si de o epifanie care pare sa iti rasuceasca viata cu susul in jos. Poate ca realizezi un adevar despre tine, despre o relatie, despre o vindecare fizica sau despre cariera ta. A infrunta adevarurile poate fi infricosator (pentru ego), totusi atat de eliberator.

Acest mesaj iti semnaleaza totodata si o transformare a caii tale spirituale. Ai putea reveni la credinte de baza, te-ai putea conecta la Fecioara Maria sau ti se pot deschide darurile tale spirituale naturale.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi sustii drumul vietii, imi aduci pe calea mea tot ce este mai bun, pentru ca ma indrumi sa imi gasesc adevarata identitate spirituala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.