CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 28 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei

Iată pentru JOI 28 februarie 2019 călăuzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail și îngerii săi. Fii atent ce mesaj divin vine spre ține, îți este de mare folos. Trăiește-ți ziua cu acest mesaj în gând și suflet. Așteaptă-te la tot ce este mai bun ! Nu ești singur niciodată, ci permanent înconjurat de ghizi și ființe angelice ce lucrează pentru a-ți fi bine.

27 feb. 2019, 21:04
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 28 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

 

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice! 

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi. 

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.  

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC 

AI NEVOIE DE SOARE   

Razele soarelui au puteri naturale vindecatoare. Desi este esential sa ai o atitudine echilibrata cu privire la timpul petrecut sub razele soarelui ca sa eviti orice daune, sunt foarte multe dovezi stiintifice verificate cu privire la beneficiile uluitoare pentru sanatate si stare de bine ale soarelui. Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te ghideaza spre o locatie mai insorita sau sa petreci timp in exterior ori de cate ori vezi ca este senin si soare sau sa investesti intr-un dispozitiv de iluminare cu spectru complet. Arhanghelii iti recomanda si consumul de vitamina D totodata reamintindu-ti-se ca aceasta vitamina se gaseste in mod natural in razele soarelui si ca este vitala pentru sanatatea ta.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : dezvolta si practica o stare de spirit insorita ; vizualizeaza cum lumina puternica solara inconjoara o anumita situatie stresanta ; muta-te undeva unde vremea este mai calda ; petrece mai mult timp in exterior ; o problema de sanatate este cauzata de vreme.

 Rugaciune : Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va rog sa ma ajutati sa ma bucur de beneficiile razelor si luminii solare in moduri sigure si sanatoase.

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 25 februarie – 3 martie 2019

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR 

RASUL ESTE CEL MAI BUN MEDICAMENT 

Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti reamintesc prin acest mesaj ca ingrijorarea si stresul nu au ajutat niciodata pe nimeni, dar rasul si rugaciunea au efecte curative dovedite. Ei sunt alaturi de tine pentru a te ajuta sa vezi umorul din drama umana ca sa te poti detasa si sa iti usurezi inima. Ei isi dau seama ca poate sa iti fie dificil sa zambesti la comanda, dar intotdeauna apare o mare eliberare dupa ce te decizi sa mergi pe aceasta cale a veseliei si rasului. Deci, cu permisiunea ta, ei te vor ajuta sa zambesti si sa razi mai des. La inceput, porneste doar cu un zambet daca nu iti vine mai mult. Zambeste des fara sa ai motive. Daca nu poti, tine in dinti un creion iar muschii fetei se vor aseza ca atunci cand zambesti. Creierul primeste semnal de la muschii faciali ca exista un motiv de zambet si va genera hormoni de stare de bine si in scurt timp starea ti se schimba in bine. Incearca numai !

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : observa exemple in natura care iti reamintesc de marele simt al umorului al lui Dumnezeu ; priveste o comedie favorita ; da-ti permisiunea sa te distrezi, mai ales cand stii ca rasul este cea mai mare investitie in starea de bine a unui om ; pretinde ca esti ca un reporter ce observa o situatie a ta in mod obiectiv – ce poti gasi ironic sau amuzant in ea ? ; incepe un obicei zilnic de a zambi si rade, ca si cum ai urma cu sfintenie o reteta prescrisa de un medic.

 Rugaciune : Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va multumesc pentru ca imi reamintiti sa ma detasez si sa gasesc umorul si ironia din orice drama umana.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI 

MAI USOR ESTE MAI BINE !    

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti trimit acest mesaj ca sa ti se reaminteasca sa te opresti, sa incetinesti, sa te relaxezi si sa respiri. Ei spun ca ai impins prea tare, cu efect de extenuare, spre directiile dorite de tine si in ritmul dorit de tine. Astfel, ei te ghideaza sa o iei mai usurel si sa le dai lor orice ingrijorari si preocupari. Uneori, situatiile se rezolva de la sine atunci cand ne indepartam de pe ele cu atentia noastra exagerata, deci acest mesaj este si un indemn sa te retragi pentru o vreme din subiectele ce te streseaza. Asta poate implica si sa pleci fizic, sa faci o mica excursie relaxanta in weekend sau doar sa te detasezi dintr-o situatie pana cand apare o prima miscare care nu e generata de implicarea ta. Primul gand care iti vine in minte dupa ce ai citit aceste randuri este trimis de intuitia ta si actioneaza conform lui.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : practica tehnici de reducere a stresului cum ar fi meditatia, masajul sau yoga ; dormi mai mult si mai bine ; da drumul unei relatii stresante sau unei situatii considerate de tine ingrijoratoare ; gandeste si rosteste mesaje blande despre tine.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va rog sa ma ajutati sa ma detasez, sa ma retrag si sa dau drumul pentru ca sa fac loc vindecarii oricarei situatii sau relatii ce ma preocupa acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.