CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 7 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru JOI 7 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

06 mart. 2019, 19:07
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 7 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

TE ASTEAPTA O REVELATIE SAU EXPERIENTA CE ITI SCHIMBA VIATA IN BINE

„Este o perioada ce iti aduce o schimbare mare si binecuvantata iar Dumnezeu te sustine la fiecare pas.”

Viata ta este pe cale sa se schimbe, cu binecuvantari care iti sustin progresul de invatare si crestere. Acest mesaj semnaleaza ca a ajuns la un moment pivotal in care vei lua o decizie care iti poate schimba viata. Ai putea avea parte si de o epifanie care pare sa iti rasuceasca viata cu susul in jos. Poate ca realizezi un adevar despre tine, despre o relatie, despre o vindecare fizica sau despre cariera ta. A infrunta adevarurile poate fi infricosator (pentru ego), totusi atat de eliberator.

Acest mesaj iti semnaleaza totodata si o transformare a caii tale spirituale. Ai putea reveni la credinte de baza, te-ai putea conecta la Fecioara Maria sau ti se pot deschide darurile tale spirituale naturale.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi sustii drumul vietii, imi aduci pe calea mea tot ce este mai bun, pentru ca ma indrumi sa imi gasesc adevarata identitate spirituala.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

HAI, INCREDINTEAZA CU NADEJDE LUI DUMNEZEU !

„Respira adanc si atunci cand expiri, elibereaza spre Dumnezeu o situatie care te preocupa, pentru a primi vindecare si raspunsuri.”

Ai primit acest mesaj pentru ca exista un subiect ce te preocupa si te trage in jos ca energie iar aceasta povara poate fi ridicata de pe tine daca o incredintezi divinitatii. Nu trebuie sa te descurci singur cu aceasta situatie pentru ca ajutorul divin iti este mereu la dispozitie. Poate ca ai uitat sau poate ca nu esti sigur cum sa dai drumul si sa il lasi pe Dumnezeu sa preia aceasta situatie.

Pe masura ce citesti acest mesaj, fa o pauza pentru a te ruga din inima ta, cerand ajutor ca sa te eliberezi de orice povara ai duce. Foloseste orice cuvinte sincere simti. Daca tii de problema cu atasament si incrancenare nu se va rezolva, ba chiar se poate complica.

Arhanghelul Mihail si ingerii sai ne reamintesc ca Dumnezeu a fost si este mereu cu noi inca de la inceputul timpurilor si existentei materiale. Acest mesaj este o reamintire care sa iti creasca increderea ca divinul stie cum sa rezolve orice probleme. Insa pentru asta, trebuie ca mai intai sa vrei sa dai problema ta lui Dumnezeu, pentru ca ti se respecta vointa si liberul arbitru.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ajuti sa constientizez faptul ca nu sunt singur in provocarile mele. Aleg sa incredintez orice zbucium lui Dumnezeu si am incredere in rezolvarea pe care El o are.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

PROSPERITATE

„Exista o schimbare pozitiva la orizont pentru tine in fluxul sustinerii si abundentei divine”.

Acest mesaj indica o schimbare pozitiva in fluxul sustinerii divine pentru tine sub forma de abundenta si prosperitate primita. Aceasta se poate referi la implinirea nevoilor tale financiare, emotionale sau in oricare alta forma. Blocaje anterioare sunt ridicate pentru ca si tu ai eliberat vechi frici si furii si esti acum focusat pe credinta si pe a urma actiuni ghidate.

Cat timp continui pe acest drum de gandire pozitiva si urmezi calauzirea divina ce iti vine prin intuitie si ce iti da o stare de mare bine atunci cand intreprinzi respectivele actiuni, te poti astepta sa vezi cum apar multe oportunitati si experiente ce te vor implini profund.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru toata prosperitatea pe care o trimiti pe calea mea. Multumesc pentru mesajele intuitive pe care le primesc de la divinitate si multumesc pentru calauzirea de a le recunoaste si a le urma, traind astfel o viata implinita.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.