CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 1 APRILIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru LUNI 1 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

01 apr. 2019, 03:02
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 1 APRILIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

Admite adevarul fata de tine si actioneaza in consecinta

Ai primit acest mesaj fiindca exista un sentiment puternic de care ai incercat sa nu tii seama. Desi te straduiesti sa il dai deoparte, acest sentiment iti cere sa fii cinstit cu tine insuti. Ingerii iti spun ca infruntarea adevarului va fi vindecatoare si iti va oferi directia si calauzirea de care ai nevoie. Ai incercat sa nu tii seama de impulsul launtric, fiindca esti ingrijorat de schimbarile pe care trebuie sa le faci in viata. Arhanghelul Mihail te asigura ca te calauzeste, nevoile iti sunt implinite si relatiile iti raman sanatoase.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : Vindeca sau paraseste o situatie nesanatoasa / Nu face compromisuri / Infrunta-ti temerile / Pastreaza ganduri de iubire fara de tine si fata de aceasta situatie.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ai dat, ajutandu-ma sa imi infrunt sentimentele cu gratie si acceptare, astfel incat sa fiu cinstit si iubitor cu mine insumi si cu altii. Iti multumesc ca imi dai curaj si tarie.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

Cere Arhanghelului Mihail sa te ajute in aceasta situatie

Situatia care te preocupa poate fi imbunatatita cu ajutorul ingerilor. Acest mesaj iti aminteste ca niciodata nu este prea tarziu sa chemi ingerii in ajutor, iar sprijinul lor va imbunatati imediat totul. Ei iti vor darui inclusiv pace launtrica, idei si perspective noi. Ingerii te vor ajuta pe cai ingenioase si neasteptate, deci fii deschis fata de miracole care pot lua forme surprinzatoare.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : sa stii ca esti puternic, nu esti o victima / elibereaza orice invinuire fata de tine sau fata de altii / focalizeaza-te pe solutii, nu pe probleme / permite altor oameni sa te ajute / pastreaza-ti mintea deschisa fata de solutiile alternative.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc ca ma sprijini in aceasta situatie [descrie situatia]. Te rog sa ma ajuti sa fiu in orice clipa plin(a) de credinta si de pace. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

Este timpul sa iesi din aceasta situatie nesanatoasa

Ingerii ti-au auzit rugaciunea de ajutor si raspunsul lor vine prin aceasta carte. Ati indurat prea mult timp o situatie toxica, investind timp si energie care nu au dat rezultate sanatoase. Aceasta experienta nu este benefica pentru tine si pentru ceilalti oameni implicati. Nu trebuie sa ramai in negativitate. Paraseste aceasta situatie fara ezitare sau vinovatii. Ingerii te vor ajuta astfel incat plecarea sa fie cat mai armonioasa posibil. Esti pazit si protejat. Urmeaza-ti pas cu pas calauzirea launtrica.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : iesi dintr-o bucla de ganduri repetitive negative in care te afli de ceva vreme, ganduri bazate de frica sau furie / solicita un nou loc de munca / detoxifiere de alcool, tigari sau alte droguri / apeleaza la un consultant specializat in relatii / vorbeste deschis persoanei cu care ai dificultati / adopta o dieta mai sanatoasa / muta-te in casa noua / consulta un avocat de divorturi daca asa simti / asigura-te ca mediul in care locuiesti este liber de toxine si energii negative.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, asupra caror aspecte ale vietii mele trebuie sa ma focalizez mai mult acum ? Multumesc ca m-ai ajutat sa iti aud raspunsurile si ca mi-ai dat curajul de a face schimbari sanatoase in viata mea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.