CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 11 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru LUNI 11 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

10 mart. 2019, 19:31
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 11 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

MERITI

Tu, precum toti copiii lui Dumnezeu, meriti fericire, sanatate si dragoste.

Divinitatea iti trimite acest mesaj pentru a ti se reaminti ca tu, precum toti oamenii, meriti fericire in toate formele sale splendide. Poate ca tu crezi ca toti ceilalti merita fericire dar nu tu. Asta poate explica de ce primesti acest mesaj. Permite lui Dumnezeu si arhanghelilor sa te ajute sa intelegi ca tu esti una cu divinul si cu toate celelalte creatii ale Lui, ca atare este imposibil sa te excluzi de la darurile pe care Dumnzeu in mod constant le imprastie peste toata lumea. Da, este posibil totusi sa te blochezi singur din a primi aceste daruri daca te zbati in sentimene de vinovatie sau lipsa de valoare. Solutia este pentru tine sa ceri ajutor divinitatii sa te ierti pentru ce consideri ca ai facut sau nu ai facut. Vindecarea apare atunci cand iti amintesti ca tu esti un copil inocent al lui Dumnezeu din punct de vedere al adevarului spiritual. Asa cum parintii iubitori vor tot ce e mai bun pentru copilul lor, asa si Dumnezeu vrea tot ce e mai bun pentru tine.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, dragi ghizi spirituali, va multumesc pentru ca ma indrumati spre recunoasterea dreptului meu sa primesc tot ce e mai frumos si bun.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

PRACTICA ZILNICA

Cu cat practici mai mult noi abilitati, cu atat mai increzator si confortabil devii.

Acest mesaj iti reaminteste ca elementul cheie pentru succes este practica, practica si iar practica. Daca amani, este probabil din pricina fricilor de a face ceva ce nu e perfect de la bun inceput. Totusi, singurul mod de a imbunatati ceea ce faci este sa te comiti in fiecare zi spre aspiratia ta. Cercetarile arata ca cei ce practica si studiaza devin cei mai eficienti in munca lor creativa. Motivul pentru care practica trebuie sa fie zilnica este ca se creeze obiceiuri noi sanatoase. Atunci cand iti creezi tu fiecare zi, chiar si daca este vorba de cateva minute, tu devii mult mai increzator in munca ta. Te vei bucura mai mult de creativitate cand o vei trata ca parte fireasca a vietii tale, in loc de ceva ce este stresant si trebuie facut.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, dragi ghizi spirituali, va multumesc pentru ca ma calauziti sa practic si sa exersez in fiecare zi munca si abilitatea pe care o am.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

DEBLOCARE CREATIVA

Creativitatea divina a lui Dumnezeu este exprimata prin actiunile tale.

Acest mesaj te cheama si te indeamna sa iti exprimi deplin si fara retineri sentimentele si energiile artistice. Uneori asta inseamna sa creezi ceva doar de dragul de a crea. Nu trebuie neaparat sa fie de vanzare. Este in special relevant daca te-ai simtit blocat creativ in ultima vreme, ceea ce este un semn de gandire in exces daca ce creezi are un loc sau o valoare pe piata financiara sau de teama unei viitoare critici viitoare. Ca sa depasesti aceste blocaje, ia-ti timp sa te exprimi creativ intr-un mediu unde probabil nu trebuie sa te expui spre nimeni. Fii chiar nebun cu creativitatea ta in moduri care pot depasi orice imaginatie. Nu exista limite ! Facand asa, iti vei debloca spiritul creativ ca sa poti primi calauzire divina potrivita fara frica pentru viitoarele proiecte.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma calauziti sa ma exprim creativ in munca mea, eliberat de rezerve si frici inutile.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.