CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 12 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MARTI 12 FEBRUARIE 2019calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

11 feb. 2019, 21:21
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 12 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate. 

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice! 

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.  

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC 

LIMITELE SUNT SANATOASE

„Iubeste-te suficient de mult incat sa spui NU altor cereri pentru timpul si energia ta, daca asa simti.”

O dorinta sincera a ta de a fi de folos este minunata. Totusi, este o distinctie intre a da de la tine si a da din tine. Daca te simti obosit, vinovat sau cu resentimente in timp ce ii ajuti pe altii, inseamna ca nu ii ajuti cu adevarat, nu-i asa ? Tu de fapt injectezi o energie otravita in relatie si nimeni nu mai are niciun beneficiu. Fa un pas in spate si reanalizeaza situatia. Daca tu iti respecti propriile limite, altii vor incepe sa le recunoasca si sa le respecte si ei in tine, deasemenea si in ei insisi. Acesta este cu adevarat un comportament sanatos pe care sa il arati si altora.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : dai prea mult ; devino mai asertiv ; nu face lucruri din vinovatie sau obligatie.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca ma indrumati, ajutati si invatati sa imi recunosc, impun si respect propriile limite sanatoase fara sa ma simt vinovat ci imputernicit.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR 

SUNTEM GARDIENI PENTRU TINE

„Tu si cei iubiti sunteti in siguranta si protejati spiritual.”

Ca si mine, si tu ai o misiune sacra sa imprastii lumina si iubirea. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi facut dintr-o pozitie de tensiune sau ingrijorare. In schimb, esenta blanda a unei inimi vesele si a unui ras cu suflet usor seteaza puterea miscarilor tale. De ce ar exista orice tensiune in mintea si in sistemul tau decat daca ai crede ca ai fi cumva in nesiguranta ? Si cum ai putea fi in nesiguranta cand ai chemat razboinicii spirituali sa aiba grija de tine ? Rugaciunile tale au activat protectia nelimitata din Ceruri. Asa ca, usureaza-ti mintea de toate grijile si preocuparile si concentreaza-te in schimb pe misiunea ta sacra divina.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : ingerii si ghizii spirituali au grija de tine si de familia ta ; viitorul tau este sigur si stabil ; toate nevoile iti sunt implinite si intotdeauna vor fi ; tot ce a fost mai rau a ramas in spate.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru protectie si siguranta si pentru toate acele semne pe care mi le dati ca sa ma simt cu adevarat iubit, protejat si calauzit.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI 

PRIMESTE ABUNDENTA

„Universul iti toarna abundenta peste tine. Fii deschis(a) sa o primesti.”

A cere ajutor este un semn de putere, nu de slabiciune. Tu esti foarte puternic(a) si eu sunt aici sa iti sustin puterea in crestere. Este corect pentru tine sa primesti acest ajutor, pentru ca functionam ca o echipa daca permiti acest lucru. Ti-am auzit rugaciunile, ingrijorarile si afirmatiile. Turnam peste tine prosperitate din cornul abundentei, deci asteapta-te la cadouri si ocazii neprevazute. Noteaza-ti noile idei, sentimente si viziuni. Ghidarea iti va da directii clare cu privire la actiunile de urmat avand alaturi asistenta mea. Este insa foarte important sa te deschizi si sa accepti aceasta prosperitate, fara vinovatie si fara conceptii limitative. Impreuna suntem de neoprit!

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : fii deschis pentru a primi ; o noua portie de bani vine spre tine ; nu ai nimic pentru care sa te ingrijorezi ; o noua afacere va avea succes financiar ; vizualizeaza si afirma abundenta ; abundenta vine la tine sub multe forme, inclusiv timp in plus, sustinere si idei.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru toate formele de prosperitate cu care ma inconjurati si pe care le primesc cu inima larg deschisa si recunostinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO