CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 19 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MARTI 19 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

18 feb. 2019, 20:42
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 19 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

IESI AFARA IN AER CURAT

„Ai stat in interior pentru prea mult timp. Iesi in exterior si inspira aer proaspat.”

A sta foarte multe ore inchisi in spatii fara acces la aer proaspat nu este modul natural de a trai pentru oameni pe aceasta planeta miraculos de frumoasa. Sunt foarte multe de vazut si experimentat atunci cand iesi dintre cei patru pereti si acoperisul deasupra capului. O iesire zilnica in exterior nu doar ca iti va revigora sufletul si spiritul, dar iti va da speranta si incredere in viitorul vietii tale si al planetei. In exterior poti vedea tot ceea ce are natura minunat sa iti ofere : florile pregatite de inflorire, frunzele, pasarile ciripind si chiar vantul care iti mangaie parul. Nu lasa nicio zi sa treaca fara sa fii in contact cu aerul exterior pentru ca este una din cele mai pline de satisfactii forme de bucurie pentru sufletul tau insetat de viata.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : petrece timp in natura ; schimba-ti jobul cu unul care sa iti permita o mai mare flexibilitate de program ca sa fii in contact mai mare cu natura si exteriorul ; ocupa-te de aspecte de imbunatatire de mediu ; recunoaste nevoia de echilibru in viata, pentru a avea mai multa odihna si joaca ; o manifestare importanta pentru tine va avea loc in lunile in care natura incepe sa infloreasca.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru indemnul de a-mi hrani sufletul cu bine si bucurie, petrecand mai mult timp in afara casei si serviciului. Stiu sa ma bucur cu recunostinta de tot ceea ce are planeta sa imi arate si daruiasca !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

CICLURI SI RITMURI

„Onoreaza-ti ciclurile corpului, emotiile si nivelele de energie.”

Tot ce inseamna forma de viata este ciclica : Luna, stelele si insusi Universul. Viata inspira si apoi expira, din nou si din nou. Deci de ce sa fii surprins sau suparat ca si tu ai, la randul tau, cicluri ? Sunt perioade in care te simti energizat, trezit si viu. Sunt alte perioade in care te simti izolat si timid. Si corpul tau, deasemenea, trece prin cicluri de schimbare. Sarbatoreste ritmurile si imbratiseaza-le ca fiind esenta vietii ce curge prin tine !

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : fa-ti timp sa te odihnesti ; initiaza pasi pentru a vindeca depresia sau letargia ; ai grija mai mare de corpul tau ; cauta suport pentru a-ti rezolva crizele emotionale ; permite-ti sa iti iei timp liber ; permite-ti sa tii doliu si sa jelesti pe cineva ; o usa spre o oportunitate ti s-a deschis si trebuie sa intri pe ea acum ; daca esti femeie, accepta-ti cu gratie transformarile feminine ginecologice (inceput de menstruatii, menopauza).

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa imi recunosc fiecare etapa a vietii mele si sa o onorez prin prezenta mea deplina in ea, cu iubire, cu acceptare, cu compasiune si cu incredere.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

VA AVEA LOC DREPTATEA

„Aceasta situatie va fi gestionata si rezolvata intr-o maniera corecta si echitabila”

Lasa-ma sa iti sugerez o alta definitie pentru dreptate : Dreptatea are loc atunci cand toate partile implicate intr-o situatie renunta la scopurile si ambitiile lor personale, deseori din ego, in favoarea unui mai mare bine pentru intregul grup de oameni implicati in acea situatie. Acest lucru insa implica o incredere in intelepciunea intregului. Cand apar dispute, atacurile dintre oameni se bazeaza pe frici ca nu si-ar primi partea ce li se cuvine, ca ar pierde, ca ar fi nedreptatiti, tradati, inselati. Totusi, atacurile sunt amplificate de suferinta si de durerea cauzate de disputa. De ce sa nu dai drumul atasamentului de un anumit rezultat final pe care ti-l doresti si la care tii cu dintii si platesti orice pret, si in schimb sa lasi divinitatea sa te directioneze spre solutia conflictului ? Mentine o viziune ferma a unui rezultat fericit pe care il doresti si lasa bucatile de puzzle sa se aseze la locul lor intr-o maniera armonioasa asa cum o poate face doar divinitatea ce are in vedere binele tuturor, nu binele unuia in detrimentul binelui altora.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : un proces se va rezolva ; o disputa se va solutiona armonios ; vei fi tratat cu corectitudine ; tine in minte si evidenta nevoile tuturor in timpul negocierilor ; elibereaza vina si vinovatia pentru ca aceste emotii atrag un atac bazat pe pedeapsa.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca ma calauziti spre armonie ca efect final al oricarei dispute omenesti.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.