CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 19 martie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MARTI 19 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

18 mart. 2019, 20:23
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 19 martie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

RETRAGERE – NU MAI ESTE DISTRACTIV, PLEACA!

Arhanghelul Mihail iti cere imperios sa te detasezi de drama asociata cu o anumite situatie specifica. A sosit timpul sa te retragi si sa iesi din aceasta situatie.

Sabia iti este prezentata simbolic de Arhanghelul Mihail ca strigat pentru a actiune definitiva. Ai cerut instinctiv ingerilor, Universului, ghidare si asistenta pentru o anumita situatie pe care o ai acum in viata ta. Te-ai intrebat de nenumarate ori ce curs al actiunilor este mai bine sa urmezi. Uneori te-ai simti ca si cum esti inghetat, amortit, neimpamantat si temator, stari care te-au impiedicat sa iei decizii si sa mergi inainte spre o noua directie. Arhanghelul Mihail iti raspunde aici nesigurantelor tale si dezorientarii cauzate de situatie si de ce simti tu pentru ea si te sfatuieste sa „pleci”. Arhanghelul Mihail intelege ca aceasta este una din cele mai dificile variante si ca esti prins in situatie si simti multe emotii grele. Insa esti sfatuit sa iti retragi energia din situatie pentru o perioada scurta de timp pentru ca efectiv sa iti dai o pauza ca sa te poti simti mai in pace si sa iti recapeti puterea interioara. Arhanghelul Mihail si echipa sa de ingeri vor lucra cu toti oamenii implicati pentru a va livra cea mai buna rezolutie posibila pentru situatie. Daca tu decizi sa te retragi complet din relatie sau situatie, Arhanghelul Mihail va merge impreuna cu tine, dandu-ti curaj si putere.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: un final de contract / vremea pentru un inceput proaspat / mergi in aer proaspat ca sa te clarifici / urmeaza o directie noua / job nou / relatie noua / este necesar un final ca sa vina un nou inceput bun / nu te implica intr-o situatie tensionata sau conflictuala / drama nu are legatura cu tine deci stai departe de ea / acceptare – trebuie sa accepti o situatie exact asa cum e / modifica-ti asteptarile sau renunta la ele / ai nevoie de pace si eliberare / reinventeaza-te si iubeste-te pe tine mai intai.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa am incredere in instinctul meu si in deciziile mele. Eu eliberez toate subiectele, blocajele si fricile asociate cu schimbarea. Imi dau voie sa cresc si sa evoluez in fiecare zi si imi asum responsabilitatea pentru viata ta si starea mea de bine. Ma simt ghidat si protejat de Tine in fiecare zi a vietii mele. Multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

IMPAMANTARE – FII AICI, FII ACUM, APARTINE!

Arhanghelul Mihail pune lumina sa pe importanta impamantarii pentru ca tu sa fii in totalitate prezent in AICI si ACUM.

Sabia si scutul sunt simboluri oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Practicarea zilnica a impamantarii te asista in a ramane centrat si echilibrat in timpul tuturor circumstantelor ce se prezinta peste zi. In fiecare dimineata, cand te ridici din pat vizualizeaza un sistem de ancorare care iese din ambele tale talpi si se duce direct in jos si se conecteaza puternic cu centrul cristalin al Mamei Pamant. Tine minte ca intentia ta divina este foarte puternica. Este suficient sa vizualizezi cu aceasta intentie si ancorarea are loc ! A avea picioarele bine infipte in pamant imbunatateste focusul, concentrarea si te ajuta sa gandesti eficient in solutionarea problemelor in formula optima. Daca oricand te simti cu capul in nori, coplesit, pierdut, in mare graba, neproductiv sau temator, cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa te reimpamanteasca. Spune „Arhanghele Mihail, te rog ajuta-ma sa ma impamantezi acum. Asa sa fie si asa si este !”. Respira adanc numarand in gand pana la 10, tine respiratia numarand pana la 10, expira numarand pana la 10 si tine din nou respiratia numarand pana la 10. acum stii ca esti in totalitate prezent din nou in energia acestui Pamant.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: esti ajutat daca ai gandirea imprastiata, memorie slaba / primesti vindecare de cristal / munca cu pamantul, gradinarit, plimbat pe plaja sau in parc sau paduri iti sunt benefice / cumpara teren / focusare, concentrare, prioritizare / fii aproape de o persoana ce este din zodie de pamant / urmeaza o detoxifiere fizica si energetica / consuma fructe si legume organice, plante, arome ale pamantului, uleiuri esentiale pure, esente florale Bach.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma impamantezi perfect in aici si acum. Corpul meu fizic si spiritual sunt in totala armonie. Imi petrec fiecare zi cu atentia de a avea energiile impamantate. Iti multumesc ca ma sustii sa am claritate in gandire si focusare pe ceea ce este important pentru mine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

PROTECTIE PENTRU FAMILIE – UN CURCUBEU BINECUVANTAT

Arhanghelul Mihail te sfatuieste sa invoci spectrul de lumina curcubeu. Acesta va aduce protectie si binecuvantare familiei tale si celor pe care ii iubesti.

Acesta este un instrument scut puternic de protectie. Este timpul sa lucrezi cu energia magica a razei de curcubeu alcatuita din cele 7 raze de culori. Lucrand cu spectrul curcubeu este de 7 ori mai protector decat folosind doar lumina alba. Arhanghelul Mihail iti sugereaza sa folosesti lumina curcubeului pentru protectie atunci cand te surprinzi a fi ingrijorat pentru cei dragi, in special pentru copii. Vizualizeaza persoana inconjurata de culorile curbubeului si cere Arhanghelului Mihail sa ii tina in siguranta si sa le umple ziua cu frumos si bucurii. In cazul in care esti ingrijorat mai mult pentru un membru de familie, plaseaza-i fotografia pe altarul tau angelic si pune alaturi o imagine cu un curcubeu, apoi aprinde o lumanare si invoca pe Arhanghelul Mihail si ingerii pazitori ai acelei persoane sa te asiste in aceasta situatie. Acest ritual poate fi efectuat pentru oricine caruia vrei sa ii trimiti multa siguranta si protectie. Seteaza o intentie ca Arhanghelul Mihail calauzeste si pazeste persoana si ii trimite pe cale binecuvantari. Si asa si este !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: iubire materna / sangele apa nu se face / o persoana draga te saluta din Rai / primesti protectie de la stramosi / apare o mostenire in ecuatie / posibilitatea unui nou copil / spiritele ghizi sunt alaturi de tine / esti binecuvantat cu ceva special

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca imi mentii familia in siguranta si binecuvantata. Copiii mei sunt in siguranta si binecuvantati. Animalele de companie sunt in siguranta si binecuvantati. Copiii mei nenascuti sunt in siguranta si binecuvantati. Iti multumesc cu recunostinta.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.