CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 13 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

12 feb. 2019, 21:27
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 13 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

URMEAZA REGULA DE AUR

Acest mesaj este o piatra de hotar pentru oricine alege sa traiasca o viata in deplina constiinta. Ori de cate ori iti apare acest mesaj de la Arhanghelul Mihail si ghizii sai sa stii ca se refera la o situatie care abia a aparut sau care urmeaza sa apara in curand in care trebuie sa ii tratezi pe altii exact cum ai vrea sa fii tu tratat. Cel mai puternic semn si exercitiu de empatie posibil fata de cineva este sa te pui in locul sau, in „pantofii” sai si sa iti imaginezi ce sfat sau ajutor ai dori TU sa primesti. Din punctul karmic de vedere, niciodata nu poti sa dai gres daca te lasi calauzit de Regula de Aur. Cum ii tratezi pe altii poate fi catalogat drept „corect” sau „gresit” dar cat timp intentia ta a fost sa te comporti exact cum ti-ar placea tie sa fii tratat la randul tau, nu exista urma de vinovatie din partea ta. Tu poti actiona cu o intentie cat se poate de sincera si deschisa, bazata pe singurul lucru pe care il cunosti de fapt – tu insuti. Sa ghicesti sau sa iti asumi ce actiuni ar fi mai bune pentru altcineva poate duce deseori la neintelegeri sau la influentarea cursului vietii persoanei. Intotdeauna gandeste-te asa : „Daca eu as fi acea persoana, ce mi-ar placea mie sa aud de la mine pe aceasta tema?”

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ghidezi sa pot oferi sfatul si sustinerea mea celor pe care ii iubesc din perspectiva a ceea ce simt ca doresc sa primesc eu daca as fi in locul lor. Iti multumesc cas astfel ma calauzesti sa ma sustin pe mine insumi si sa ma iubesc si respect prin relatiile cu ceilalti.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

RABDAREA ESTE O VIRTUTE. FII RABDATOR !     

Sa iti permiti sa experimentezi viata asa cum vine si curge ea, fara sa ai conexiune negativa cu timpul si felul in care se scurge, este cu adevarat un cadou. Nu uita, timpul este o iluzie si tu esti etern. Ceasul ticaie in aceasta dimensiune fizica dar este doar un instrument pe care il folosim pentru anumite masuratori, nu ar trebui sa fie sursa de stres si conflict sufletesc pentru tine. Gandeste-te la acest mesaj pe care l-ai primit prin care ghizii tai si Arhanghelul Mihail vor sa iti reaminteasca sa incetinesti ritmul si sa te bucuri de calatorie. Daca tu gonesti prin viata, vei pierde perlele ce sunt pe marginea cararii. Ia-o mai usurel, suflet calator ; nu exista nicio recompensa pentru ca termini primul. Recompensele adevarate sunt experientele prin care treci. Fii prezent si constientizeaza minunile lumii prin care treci zi de zi. Elibereaza-te de asteptari si lasa-ti cararea sa se desfasoare in fata ochilor tai, lasandu-te surprins de noile daruri ce vor aparea. Singura putere pe care o ai este in acest moment prezent. Daca iti risipesti aceasta sansa gandindu-te doar la ce va veni, vei pierde puterea momentului prezent. Iar acesta nu se mai intoarce niciodata.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ponderare, pentru sustinerea de a fi prezent in clipa de acum, de a aprecia si a ma bucura de ce imi ofera viata, de a-mi domoli ritmul ca sa ma bucur de calatoria vietii cu adevarat.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

AI INCREDERE IN INTUITIA TA !

Ca fiinta spirituala ce are o experienta fizica pamanteasca, tu ai fost de acord sa uiti mosternirea ta divina cat timp constiinta iti este concentrata pe tot ce se intampla in aceasta lume fizica, densa. Dar conexiunea cu starea ta naturala divina ramane in continuare in tine si se numeste INTUITIE. Exact cum se intampla cu orice muschi al corpului, cu cat iti folosesti si exersezi intuitia, cu atat ea devine mai puternica. Intuitia se manifesta prin acea stare in care simti clar ca stii si in corp simti ca o deschidere in zona plexului solar. Oamenii folosesc expresii precum instinct sau banuiala, dar este un simt cu care ne-am nascut cu totii. Este cel de-al saselea simt. Din pacate, majoritatea oamenilor se indoiesc de existenta sa. Dar pentru cei ce au experimentat-o, ei stiu ca este cat se poate de reala si de la indemana.

Daca ai primit acest mesaj, fie un anumit eveniment este la final desi pare altfel iar intuitia ta stie exact adevarul, fie cineva din anturajul tau iti poate cere un sfat pe care i-l poti da pe baza intuitiei tale sau sa il/o incurajezi sa isi urmeze propria intuitie. Esti indemnat sa povestesti si altora cum te-a ajutat intuitia intr-o anumita situatie de viata, ca si altii sa creada in propria lor intuitie.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa imi recunosc, ascult si urmez intuitia care este legatura mea interna cu Sursa din care sunt facut, cea care ma ghideaza, protejeaza si indruma pe drumul vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO