CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: Miercuri 2 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iată pentru MIERCURI 2 IANUARIE 2019 călăuzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail și îngerii săi. Trăiește-ți ziua cu acest mesaj în gând și suflet. Așteaptă-te la tot ce este mai bun ! Nu ești singur niciodată, ci permanent înconjurat de ghizi și ființe angelice ce lucrează pentru a-ți fi bine.

01 ian. 2019, 17:19
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: Miercuri 2 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

PUNE-TE IN SERVICIUL SI FOLOSUL OAMENILOR   

Atunci cand iti doresti foarte mult sa imputernicesti si imbogatesti vietile altora, tu cresti gradul de constiinta aici pe pamant. Nicio fapta buna nu este prea mica. Actele de bunatate si de a servi alt om sunt privite pe taramurile spirituale ca fiind unele dintre cele mai inalte obiective. Sa usurezi suferinta altuia in orice fel – o contributie caritabila pentru munca voluntara sau orice la fel de simplu precum a face ziua cuiva mai senina cu un zambet sau un gest de bunatate – este cel mai mare cadou pe care ti-l dai tie insuti. A creste energia planetei facand actiuni lipsite de egoism este un castig pentru toti cei implicati. Crescand vibratia altora, tu iti cresti tie vibratia de fapt.. tine minte, mai presus de orice tu esti aici ca sa lasi in urma ta o lume mai buna decat era cand ai venit. Cauta moduri sa iti marchezi existenta. Nu ai cum rezolva toata durerea din lume dar este imperativ sa nu creezi mai multa. Fii atent si constient la gandurile tale, la cuvinte si la fapte.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa fiu de ajutor celor ce au nevoie de mine, in acelasi timp onorandu-ma pe mine si contributia pe care o am in aceasta lume.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

APRECIAZA-TI SI ONOREAZA-TI TALENTELE 

Corpul pe care Sinele tau inalt si ghizii tai spirituali l-au selectat pentru tine sa il locuiesti aici pe pamant s-a nascut cu predispozitie pentru anumite abilitati. Daca menirea ta spirituala este cel mai bine servita de o viata de muzician si nu de matematician, atunci va fi ales un embrion care are o predispozitie genetica pentru muzica. Acest mesaj a venit la tine pentru ca ghizii tai spirituali impreuna cu Arhanghelul Mihail vor sa fii constient cu adevarat de toate abilitatile si calitatile tale speciale care te fac unic si sa ne cultivi, iubesti, hranesti. Cand cineva pe care il/o admiri iti pare mai capabil intr-un anumit domeniu, in loc sa fii individios pe ce are acel om unic, mai bine priveste ce ai tu unic. A fi invidios inseamna ca privesti la altcineva in loc sa privesti spre tine cu admiratie. Darurile tale umane ti-au fost alese pentru un anumit motiv. Ele sunt ca un timbru postal care te identifica sa fii pe un anumit drum. Fii constient de ele, onoreaza-le si urmeaza-le spre unde te duc. Impartaseste-le cu lumea pentru ca altii sa isi recunoasca propriile calitati reflectate in tine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ajuti sa imi vad, iubesc, pretuiesc si dezvolt calitatile, harul, abilitatile si tot ce ma face pe mine sa fiu EU. Devin constient de valoarea mea si aleg sa imi dau voie sa stralucesc in lume. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

NU ESTI NICIODATA SINGUR

Sentimentele de separare si izolare sunt comune aici pe Pamant. Exact din cauza acestor senzatii este aceasta dimensiune pamanteasca asa de atractiva pentru spiritele ce aleg sa vina aici, dar este in acelasi timp si infricosatoare pentru suflet. Este atractiva pentru ca un mare salt in evolutie se intampla cand un suflet este de acord sa se incarneze aici si sa participe la aceasta scoala, sub sentimentul si iluzia ca ar fi singur. Este infricosator in sensul in care natura fireasca a sufletului este sa fie una cu tot si gandul de a se simti singur este confuz. Prin acest mesaj, ghizii tai si Arhanghelul Mihail vor sa iti transmita ca, in timp ce senzatia de separare este reala, in realitate ea are la baza o iluzie. Tu ai fost, esti si vei fi intotdeauna energie divina. Singurul lucru ce s-a schimbat este ca ai fost de acord sa participi in aceasta mare aventura a lumii fizice, stiind ca nu vei fi constient de asta si totusi esti una cu intregul. Vestea buna este ca, daca ai primit acest mesaj, inseamna probabil ca ai atins un nivel al vietii tale in care intelegi faptul ca ghizii, maestrii si ingerii tai precum si intreaga ta familie de suflete sunt chiar langa tine mereu. Ei sunt asa de mandri de tine pentru tot ce realizezi si te asigura ca nu esti singur si ca oricand le poti cere ajutorul pentru orice.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ajuti sa realizez ca nu sunt singur pe lume ci sunt sustinut si sprijinit de toate sufletele care imi sunt alaturi pentru a-mi implini menirea pentru care am venit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.