CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru MARŢI 27 NOIEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling. Cu totii avem probleme in viata, provocari, indoieli, intrebari dar orice problema vine cu o solutie.

26 nov. 2018, 21:03
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru MARŢI 27 NOIEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelul Mihail este ne este ajutor, prieten, partener in vremuri grele si protector. Ori de cate ori te simti singur sau in nevoie de ajutor, cheama-L si vei fi ajutat.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Fiecare Arhanghel activeaza atribute si calitati specifice ale Creatorului si a Tot-Ceea-Ce-Este prin imensa iubire pe care o poarta.

Arhanghelii  servesc conform vointei divine si misiunea lor este sa ajute umanitatea si sa o acordeze la vibratiile inalte. 

Arhanghelul Mihail este un arhanghel foarte puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un Arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul iar a avea incredere in El este un lucru intelept.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat. 

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

VINDECARE CU CRISTAL – INSTALAREA PACII

Arhanghelul Mihail te conduce spre cristalul vindecator care iti va cobori nivelul de stres si iti va instala sentimente de pace

Sabia si scutul iti sunt oferite simbolic ca instrumente puternice de eliberare de stres. Este timpul sa te acordezi la ghidarea Arhanghelului Mihail pentru ca El te conduce la cristalul perfect care va genera vibratii de vindecare in corpurile tale de energie. In traditia samanica, cristalele sunt numite „pietre vii”. Abilitatea lor de a transmuta energia si a transforma constiinta a fost cercetata si bine documentata de-a lungul timpului cu multe dovezi. Fiecare cristal are o inteligenta naturala si putere de vindecare. Arhanghelul Mihail te poate calauzi spre un cristal care sare spre tine. El poate ghida pe cineva sa iti daruiasca un cristal sau pe tine spre un vindecator ce foloseste cristaluri. Imbratiseaza taramul cristalelor sa te asiste in a-ti echilibra subconstientul (sinele intuitiv inalt) si mintea constienta, pentru a avea pace si serenitate.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  este timpul sa studiezi despre vindecarea cu cristal / vreme de meditatii, de impamantare / citeste despre cristale / ceva va fi limpede precum cristalul in curand.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma asisti in fiecare zi in moduri nebanuite de mine pentru a ma vindeca la toate nivelurile fiintei mele. Imbratisez cristalurile si ma las scufundat in puterea lor de regenerare si vindecare divina. Multumesc ! 

Cristale indicate :

Amazonit: usureaza ingrijorarea si frica

Labradorit: reduce stresul si anxietatea

Ametist: dizolva trauma si blocajele

Jasp: aduce liniste, protectie, impamantare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

RETRAGERE – NU MAI ESTE DISTRACTIV, PLEACA !

Arhanghelul Mihail iti cere imperios sa te detasezi de drama asociata cu o anumite situatie specifica. A sosit timpul sa te retragi si sa iesi din aceasta situatie.

Sabia iti este prezentata simbolic de Arhanghelul Mihail ca strigat pentru a actiune definitiva. Ai cerut instinctiv ingerilor, Universului, ghidare si asistenta pentru o anumita situatie pe care o ai acum in viata ta. Te-ai intrebat de nenumarate ori ce curs al actiunilor este mai bine sa urmezi. Uneori te-ai simti ca si cum esti inghetat, amortit, neimpamantat si temator, stari care te-au impiedicat sa iei decizii si sa mergi inainte spre o noua directie. Arhanghelul Mihail iti raspunde aici nesigurantelor tale si dezorientarii cauzate de situatie si de ce simti tu pentru ea si te sfatuieste sa „pleci”. Arhanghelul Mihail intelege ca aceasta este una din cele mai dificile variante si ca esti prins in situatie si simti multe emotii grele. Insa esti sfatuit sa iti retragi energia din situatie pentru o perioada scurta de timp pentru ca efectiv sa iti dai o pauza ca sa te poti simti mai in pace si sa iti recapeti puterea interioara. Arhanghelul Mihail si echipa sa de ingeri vor lucra cu toti oamenii implicati pentru a va livra cea mai buna rezolutie posibila pentru situatie. Daca tu decizi sa te retragi complet din relatie sau situatie, Arhanghelul Mihail va merge impreuna cu tine, dandu-ti curaj si putere.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  un final de contract / vremea pentru un inceput proaspat / mergi in aer proaspat ca sa te clarifici / urmeaza o directie noua / job nou / relatie noua / este necesar un final ca sa vina un nou inceput bun / nu te implica intr-o situatie tensionata sau conflictuala / drama nu are legatura cu tine deci stai departe de ea / acceptare – trebuie sa accepti o situatie exact asa cum e / modifica-ti asteptarile sau renunta la ele / ai nevoie de pace si eliberare / reinventeaza-te si iubeste-te pe tine mai intai.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa am incredere in instinctul meu si in deciziile mele. Eu eliberez toate subiectele, blocajele si fricile asociate cu schimbarea. Imi dau voie sa cresc si sa evoluez in fiecare zi si imi asum responsabilitatea pentru viata ta si starea mea de bine. Ma simt ghidat si protejat de Tine in fiecare zi a vietii mele. Multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

SOLUTII CREATIVE – GANDESTE IN AFARA PATRATULUI 
Arhanghelul Mihail te asista ca sa iei in considerare si sa examinezi optiuni alternative. Aceasta abordare te va duce spre o rezolutie perfecta si pasnica la subiectele pe care le ai acum in interes si preocupare.

Primesti acum simbolic sabia de la Arhanghelul Mihail ca un strigat de indemn pentru o actiune definitva. Actiunea ce ti se cere acum este una fizica si creativa. Aborarea pe care o ai in mod obisnuit, ca o rutina, pentru a solutiona o problema va fi ineficienta la situatia curenta sau la o zbatere cu care te confrunti la acest moment din timp. Ghidarea angelica iti va fi livrata atunci cand imbratisezi o schimbare in gandirea ta regulata. Vizualizeaza-te cum stai intr-un patrat. Patratul este sigur dar spatiul lui are limite. Stand in patrat, acesta preseaza o restrictie asupra proceselor tale mentale si influenteaza si functionarea ta. Procesul de a gandi in afara patratului poate implica si actiune fizica concreta, cum ar fi sa te muti in afara celor patru pereti ai mintii tale sau ai casei sau ai unui loc ori situatie. Arhanghelul Mihail te poate ghida sa meditezi cu el, sa stai, sa mergi sau sa gradinaresti cu el. In afara restrictiei celor patru pereti fizici, plamanii ti se vor umple cu aer proaspat iar mintea ta se va curata si va fi gata sa primeasca ghidare valoroasa. Cand imbratisezi o schimbare in gandire, tu permiti unui flux de idei briliante, de inspiratii si de momente de geniu sa vina si sa livreze solutii miraculoase la probleme si dificultati.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  experiente noi ; cunostinte creative ; ai potential ascuns ; ia o portie de credinta; inspiratie ; intelepciune ; cautarea sufletului ; te reinventezi ; te evaluezi ; viziune ; originalitate ; oportunitate ; maiestrire de sine.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma sustii sa pot gandi si diferit, nonconformist. Sunt creativ in felul in care gestionez provocarile. Caut moduri noi de a gandi despre aceasta situatie si cred in abilitatea mea de a descuia o cale spre inainte si de a ma elibera de problema.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.