CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÎMBĂTĂ 1 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru SAMBATA 1 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

30 nov. 2018, 20:25
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÎMBĂTĂ 1 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Cu totii avem probleme in viata, provocari, indoieli, intrebari dar orice problema vine cu o solutie. Arhanghelul Mihail este ne este ajutor, prieten, partener in vremuri grele si protector. Ori de cate ori te simti singur sau in nevoie de ajutor, cheama-L si vei fi ajutat. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Fiecare Arhanghel activeaza atribute si calitati specifice ale Creatorului si a Tot-Ceea-Ce-Este prin imensa iubire pe care o poarta.

Arhanghelii  servesc conform vointei divine si misiunea lor este sa ajute umanitatea si sa o acordeze la vibratiile inalte. 

Arhanghelul Mihail este un arhanghel foarte puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un Arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul iar a avea incredere in El este un lucru intelept.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat. 

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Hotaraste-te sa fii fericit acum

Ingerii te-au auzit si raspund la rugaciunile tale. In loc sa faci ca fericirea ta sa depinda de evenimente viitoare, poti decide sa fii fericit acum. O cale ar fi sa te concentrezi asupra oricarui lucru sau oricarei fiinte pentru care te simti recunoscator. Ce merge bine in viata ta ? Care sunt binecuvantarile si punctele tari ? Permitandu-ti sa traiesti bucuria si placerea acum, vei avea mai multa putere. Preia controlul asupra propriei vieti si evita ca influentele externe sa determine felul cum simti.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : detaseaza-te de dogma / asteapta-te la miracole / intocmeste o lista cu persoane si situatii fata de care esti recunoscator / mentine ganduri pozitive in legatura cu aceasta situatie  / deschide-ti inima fata de iubire.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc ca m-ai ajutat sa imi deschid inima catre bucurie si binecuvantare. Acum doresc sa vad toate lucrurile bune din viata mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fii bland cu tine

Ingerii te calauzesc sa iti cinstesti sensibilitatea, atat emotional cat si fizic. Te straduiesti prea mult, in timp ce te dojenesti pentru imperfectiunile propriei imaginatii. Aceasta carte iti reaminteste ca ai facut tot ce este mai bun in circumstantele date. Asadar, fa o pauza, inceteaza ritmul si fii bun cu tine insuti.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : Iesi dintr-o situatie sau relatie nepotrivita / Hraneste-te mai sanatos / Dormi mai mult / Treci la exercitii fizice mai blande / Vorbeste cu iubire despre tine si despre altii / Ai nevoie de liniste.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, calauzeste-ma, te rog, sa fiu mai bland si mai iubitor cu mine insumi, in tot ceea ce gandesc, spun si fac. Ajuta-ma sa stiu ca merit aceasta compasiune. Las in seama ta orice sentimente de vinovatie, sa pot trai o pace launtrica durabila.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Scrie despre gandurile si sentimentele tale

Acest mesaj arata ca esti dezorientat de sentimente confuze si nu esti sigur de directia in care sa te indrepti. Ingerii te ajuta sa iti cercetezi emotiile, sa desfaci straturile succesive pana ajungi la miezul launtric al adevarului. Ei te calauzesc sa scrii tot ce gandesti si simti, fara sa iti prelucrezi sau cenzurezi cuvintele. Tinerea unui jurnal iti va permite sa descoperi noi perspective despre ceea ce doresti cu adevarat. Aceasta limpezire iti va lumina pasii pe care sa ii faci in continuare.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : Continua sa scrii creator, ca hobby sau ca ocupatie permanenta (cariera) / Urmeaza un curs pentru a invata arta de a scrie / Scrisul face parte din misiunea ta divina in aceasta viata / Invata o limba noua ; Alatura-te unui grup de scriitori.

Rugaciune : Iti multumesc ca m-ai ajutat sa ma conectez la creativitatea si intelepciunea daruite mie de Dumnezeu, incat sa ma pot exprima clar si sa culeg sugestii, binecuvantare si vindecare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.