CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 23 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru SAMBATA 23 februarie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

22 feb. 2019, 19:50
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 23 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

lasa in urma o situatie stresanta

Ai primit acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael, arhanghelul sanatatii si vindecarii, pentru ca ai trait sau traiesti o situatie stresanta ce iti poate afecta sanatatea (sau sanatatea unei persoane la care te gandesti). Efectele asupra sanatatii sunt modul corpului de a comunica faptul ca actualul nivel de stres este peste nivelul sau de a putea gestiona si rezolva si are nevoie acum de ajutor. Daca exista un mod in care sa iesi din situatie temporar sau permanent, ar fi un lucru benefic si excelent pentru corpul tau care va duce la eliberarea de energia stresului si deci revenirea corpului la starea de sanatate foarte buna. Poate ca exista obligatii financiare sau de familie care te fac sa ramai pe loc in situatia stresanta. In asemenea cazuri in care nu poti iesi din stres, devine vital sa recurgi la tehnici de gestionare a stresului care sunt vitale pentru sanatate si stare de bine. Asta include sa te afirmi si sustii, sa iti mentii granite sanatoase, sa faci miscare fizica, sa recurgi la gandire pozitiva, la credinta, la masaj, la meditatii. Gandeste-te la toate aceste masuri ca la investitii obligatorii in sanatatea ta.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : retine ca atunci cand ai grija de sanatatea ta, toata lumea beneficiaza ; elibereaza orice vinovatie catre Dumnezeu si ingeri ; fa o lista cu pro si contra despre situatia stresanta ; vorbeste sincer cu tine si cu altii despre tot ce observi si simti ; obtine sustinere de la oamenii in care ai incredere ca sa faci schimbari sanatoase.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va multumesc pentru ca imi sustineti sanatatea si starea de bine prin indemnuri, semne si directii concrete de actiune.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

Iisus, vindecatorul divin

Acest mesaj este un semn ca prezenta vindecatoare si iubitoare a lui Iisus este cu tine astazi sau cu persoana la care te gandesti ca are nevoie de vindecare. El aduce vindecare spirituala catre oricine ii cere acest lucru, cu iubire neconditionata si cu iertare. Rugaciunile tale si dorintele tale au fost auzite si ti se raspunde prin ajutor de la Iisus, iar gratia lui te sustine sa ai pace si bunastare. Invataturile lui Iisus sunt focusate indeosebi asupra puterii de vindecare pe care o avem cand avem credinta, deci mesajul acesta te indeamna spre credinta si incredere in miracole si binecuvantari.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : incredinteaza orice frica ai avea lui Iisus ; cere-i lui Iisus sa ai usurinta in mintea si corpul tau, pentru ca pacea este fundatia unei bune sanatati ; cere-i lui Iisus ghidare pentru urmatorii pasi, apoi asculta-ti intelepciunea intuitiva ; citeste texte inspirationale despre miracolele infaptuite de Iisus ; cere-i lui Iisus sa iti creasca puternic nivelul de credinta.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc ca imi aduci mesaj de iubire de la Iisus si multumesc pentru prezenta si puterea de vindecare pe care Iisus o revarsa asupra mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

SA RAMAI POZITIV !

Specialistii, oamenii de stiinta, teologii, toti sunt la unison de acord cu faptul ca optimismul este cel mai sanatos mod de a trai. Ai primit acest mesaj pentru ca Arhanghelul Mihail doreste sa iti reintareasca credinta ca o situatie ce te preocupa se va derula in moduri si directii pozitive, fie ca le vezi acum, fie ca nu. Esti rugat sa incredintezi ingerilor si Arhanghelului oricer ingrijorare ca sa poti fi ajutat sa iti mentii o stare mentala benefica.

Unul din motivele pentru care studiile stiintifice coreleaza optimismul cu buna sanatate este acela ca cei ce au speranta sunt mult mai dispusi sa faca pasi si actiuni concrete pentru binele lor, pentru sanatatea si armonia vietii lor, tocmai ca sa se duca spre acel viitor bun pe care il simt si vad in viziunea lor optimista. Asadar, acest mesaj te ghideaza si sa mergi spre starea ta generala de bine. Ce ai de gand sa faci pentru binele si bucuria ta azi ?

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : alege numai cuvinte pozitive in gandurile tale si in vorbele rostite ; evita sa te plangi ; ai incredere ; asteapta la miracole, le meriti si le vei avea atunci cand iti sunt necesare.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, multumesc ca ma ajuti sa fiu optimist si sa fac actiuni benefice pentru a-mi sustine starea de bine mentala, emotionala si fizica care sa ma indrepte spre un viitor bun.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.