CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 8 IUNIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru SAMBATA 8 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. 

07 iun. 2019, 20:26
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 8 IUNIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente. 
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

VORBESTE !  – PERLE DE INTELEPCIUNE

Arhanghelul Mihail iti cere sa te exprimi la acest moment in timp. Punctul tau de vedere trebuie rostit iar altii au nevoie sa il auda.

Primesti simbolic sabia Arhanghelului Mihail ca un strigat pentru o actiune definitiva. De multe ori ingerii te-au vazut fiind prea temator sa comentezi sau s iti exprimi opiniile. Arhanghelul Mihail acum sta alaturi de tine, dandu-ti curajul si permisiunea ceruta la nivel subconstient si te incurajeaza sa iti impartasesti perlele de intelepciune. Dumnezeu ti-a dat voce pentru ca tu sa poti sa iti rostesti adevarul precum si cuvinte frumoase intelepte. Drumul vietii tale a fost plin de invataminte prin experienta vietii si ai dobandit intelepciune si cunoastere pe multe subiecte de interes. A venit momentul sa te afirmi si sa vorbesti. Poate fi vorba la locul de munca, in familie sau poti fi intr-o situatie in care sa ti se ceara sa vorbesti, sa te exprimi. Arhanghelul Mihail va fi cu tine sa te asiste ca sa vorbesti calm, elocvent si plin de incredere. Tu ai inspiratie valoroasa de impartit cu altii care sa ii ajute in mod magnific. Sunt vremuri in care chiar si cel mai bland si tacut individ are responsabilitatea de a participa la discutii, fata de sine si fata de altii. Tu ai informatii valoroase ce trebuie auzite. Sa stii ca esti total sustinut atunci cand iti impartasesti perlele de intelepciune, credintele, adevarurile, inspiratiile si senzatiile tale de instinct. Lasa-ti inima si sufletul sa iti fie ghizi.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  mesajul este despre vorbit in public / despre cantat / despre un recital / despre o performanta artistica sau verbala / un seminar de tinut / intalnire de familie / vorbeste in apararea cuiva / ai intelepciunea limbii de aur / esti un mesager pentru cineva / e nevoie de onestitate / apara-te la nevoie.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma sustii sa pot vorbi cu usurinta si cu incredere in mine. Eu vorbesc adevarul intr-o maniera iubitoare si plina de compasiune. Eu am dreptul divin sa imi exprim opinia respectuos iar altii au dreptul divin sa nu fie de acord cu mine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

PROTECTIE CU CRISTAL – FOLOSESTE ENERGIA CRISTALELOR

Arhanghelul Mihail te conduce spre un cristal protector pe care sa il porti asupra ta sau sa lucrezi cu el. Primesti acum un simbol de protectie puternica prin acest mesaj. Toate cristalele au calitati naturale de protectie datorita influentelor lor calme si pline de echilibru. Oricum, atunci cand Arhanghelul Mihail te ghideaza spre un anumit cristal protector este pentru ca acest cristal iti va intari mecanismele interioare si exterioare de aparare prin energia sa. Cuvantul aura vine din cuvantul grecesc ce inseamna „o briza”. Aura reprezinta suma energiei totale emise de ceakre. Campul auric este un transmitator cu doua sensuri ce ne conecteaza la vibratia din jurul nostru. O aura puternica si vibranta ne ofera protectie impotriva multor energii pentru ca se conecteaza la un nivel subconstient. Un cristal protector si vibratiile sale te poate asista in a-ti intari aura si astfel sa iti creasca intuitiile pentru a primi ghidare angelica referitoare la siguranta ta personala.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  poarta cristale la munca, in special daca locul de munca are energie grea emotionala cum ar fi clinici, spitale ; curata-ti cristalele ; esti in contact cu cineva care are o personalitate dominanta sau cu un agresor.

Cristalele sugerate pentru protectie : turmalina neagra ; obsidian ; jad ; labradorit ; lapis lazuli.

Cristale sugerate care resping negativitatea : onix ; ametist ; carnelian.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma asisti in fiecare zi in moduri nebanuite de mine pentru a fi protejat de toate energiile din jur ce imi pot influenta starea de bine, echilibru, putere precum si capacitatea de a auzi ghidarea zilnica a ingerilor. Multumesc !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

PROGRAMARE – ASTEAPTA-TE LA CEVA MINUNAT

Arhanghelul Mihail iti cere ca fiecare zi sa ti-o incepi cu intentia de a te astepta ca ceva minunat sau plin de entuziasm ti se va intampla.

Primesti simbolic sabia de la Arhanghelul Mihail ca un strigat de actiune definitiva.

Arhanghelul te asista sa iti programezi fiecare zi cu intentia ta. Intentia ta pozitiva este foarte puternica si extrem de protectoare. Cand este setata intentia de a te astepta la ceva si de a intampina ceva minunat, tu practic trimiti in Univers invitatia de a-ti livra orice cadou este pentru binele tau inalt. Prin programarea fiecarei zile asistat de Arhanghelul Mihail, te pregatesti sa accepti bucurie, entuziasm, fericire si binecuvantari neasteptate pentru tine si pentru oamenii din viata ta. Arhanghelul Mihail iti cere sa te conectezi cu El in fiecare dimineata la trezire, inainte de a ta jos din pat : deschide ochii si spune-ti (chiar si cu voce tare) „ceva minunat mi se va intampla astazi !”. Setand aceasta intentie este ca si cum ai arunca o patura de energie pozitiva in fata ta care sa te asiste in manifestarea a tot felul de lucruri minunate la mai multe nivele.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  renuntare la control ; fericire ; binecuvantari speciale ; surprize ; binele cel mai inalt ; intelepciune antica ; crestere personala ; destin implinit ; primesti bucurii ; creativitate imbunatatita ; echilibru si armonie ; inspiratie ; veneratie.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma sustii sa imi incep fiecare zi in mod pozitiv si ca ma ajuti sa manifesti lucruri marete cu usurinta in viata mea. Permit ingerilor mei sa imi aduca daruri minunate din Univers in fiecare zi. Sunt deschis sa manifest si sa primesc abundenta binecuvantarilor minunate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO