CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 11 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru  VINERI 11 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

10 ian. 2019, 21:06
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 11 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CERE SI PRIMESTE AJUTOR – CHEAMA TRUPELE

Arhanghelul Mihail este aici sa iti lumineze drumul pe care mergi. Esti ghidat sa ceri ajutor de la familie, prieteni si oamenii din jurul tau.

Arhanghelul este martorul unei incarcaturi grele pe care ti-ai asumat-o constient sau inconstient. Aceasta incarcatura poate sa fie o munca fizica grea sau un bagaj emotional cauzat de mult stres. Este timpul sa ceri asistenta de la cei dragi, prieteni si colegi. Arhanghelul Mihail sta in fruntea echipei sale de razboinici de lumina si afirma ca nu este un semn de slabiciune sa ceri ajutor. De fapt, este un semn de putere sa ceri asistenta si sa delegi roluri altora. Daca povara este emotionala, Arhanghelul Mihail te sfatuieste sa aprinzi o lumanare, sa scrii o scrisoare spre ingeri si sa o plasezi langa acea lumanare cu intentia ca acestia sa o primeasca. Permite taramurilor angelice sa preia controlul si sa iti trimita asistenta relevanta considerata de ei pentru aceasta situatie. Cand te lumina drumul, vei fi mult mai productiv, focusat si in pace.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  asteapta-te la o interventie divina, la un miracol / ia-ti timp liber / pleaca intr-o vacanta / ai nevoie de odihna / curata balastul emotional si fizic / ai parte de suport de la familie / voluntariat , servicii de comunitate / ajutor acasa / relocarea casei sau afacerii.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa fiu liber si sa simt lumina. Acum am curajul sa cer ajutor de la altii. Imi abandonez total anxietatile, fricile si povara acestei grele incarcari in mainile lui Dumnezeu, puterea care este mult mai mare decat mine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

CURAJ SI PUTERE – IA O PORTIE DE INCREDERE

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica ce te binecuvanteaza cu darul curajului. Arhanghelul a vazut zbaterile si dificultatile din ultimul timp si ti-a auzit ingrijorarile mentale si fricile. Energia acestei chei iti prezinta oportunitatea de a prelua comanda o data pentru totdeauna. Este un cadou divin si poti alege cum sa implementezi aceasta energie. Poti alege sa aduci armonie proceselor gandurilor tale schimband frica cu calmul si iubirea. Poti folosi aceasta extra energie pentru a te propulsa inainte si sa faci un salt in gol bazat de incredere. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea ca la o armura energetica. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o langa inima ta si sa stii ca orice bine iti aduce se implineste.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  vei avea mai multa incredere / vei lua decizii cu claritate / independenta, creativitate, succes / accepti schimbarea usor / un nou job, o noua afacere, o noua casa sau o noua relatie / te comiti sa te implici mai mult / vorbesti usor in public / accepti oportunitatile prezentate / depasesti o problema de sanatate / vindecare fizica sau emotionala.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru curajul pe care mi-l dai sa fac fata oricarei provocari. Eu merit ajutor de la divinitate si il accept acum. Ma abandonez cursului Universului si accept cadoul de curaj si tarie. Sunt deschis si receptiv la tot ce Universul are sa imi ofere fara limite, restrictii sau judecati.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

SINCRONICITATI DIVINE – LA LOCUL POTRIVIT, LA MOMENTUL POTRIVIT

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra te plaseaza exact unde iti este menit sa fii. Vei primi un cadou extraordinar.

Aceasta cheie sacra energetica iti este oferita drept o puternica binecuvantare a timpului perfect divin. Pregateste-te pentru o serie de sincronicitati, mici miracole, care te duc spre stralucire de indata ce totul se aliniaza perfect pentru tine. Arhanghelul Mihail te va plasa exact la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a primi un cadou extraordinar sau binecuvantare sau vei face o descoperire norocoasa care va crea o diferenta in viata ta si a altora. Arhanghelul Mihail iti cere sa actionezi la orice intuitie brusca pe care o simti si care este descarcare a ajutorului divin. Ia acest cadou cu iubire si recunostinta, tine-l aproape de inima ta si sa stii ca acesta este trimis de la divinitate. Asa sa fie, asa si este !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  ai parte de atingea de aur a lui Midas, pe ce pui mana se transforma in belsug / un „accident” fericit / destinul iti joaca o farsa minunata / ai noroc / binecuvantari se revarsa spre tine / karma buna in actiune / evenimentele urmeaza un curs magic

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma inveti cum sa permit inspiratiei sa ma calauzeasca. Am incredere si credinta in timpul divin si in asezarea divina in timp a intamplarilor pentru mine. Viata mea este plina de oportunitati uluitoare pe care le imbratisez in fiecare zi. Permit Universului sa ma aduca la locul potrivit in momentul potrivit ca sa accept cadourile si revelatiile divine.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.