CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 22 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru VINERI 22 februarie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

21 feb. 2019, 19:49
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 22 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

Pazit si protejat.

Ingerii te protejeaza in aceasta situatie precum si in alte domenii ale vietii. Tu si ingerii tai formati o echipa. Urmeaza calauzirea pe care ei ti-o dau pe calea propriei intuitii. Se pare ca ai tras aceasta carte pentru ca treci printr-o schimbare majora si te simti vulnerabil, insa ea este un simbol care iti aminteste ca ingerii vegheaza tot timpul asupra ta. Aceasta carte iti cere sa renunti la masurile de aparare in relatie cu oamenii. Deschide-ti inima pentru a darui si primi iubirea, pentru a te putea bucura de relatia pe care o doresti atat de profund. Fii tu insuti in relatie cu altii si spune ingerilor ce simti. Acest lucru va permite altora sa te cunoasca, sa te sprijine si sa te iubeasca.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: nevoile tale financiare vor fi implinite / vei avea un rezultat fericit intr-o problema juridica / somn usor – ingerii vegheaza asupra casei tale / copiii sunt protejati si in siguranta.

Rugaciune: Multumesc pentru protectia mea si a persoanelor pe care le iubesc, pentru ca suntem in siguranta si toate nevoile ne sunt implinite. Acum accept ajutorul tau cu recunostinta si cu slava, stiind ca e bine pentru mine si pentru toti ceilalti sa acceptam ajutorul ceresc. Multumesc, multumesc, multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

Iubire vesnica

Ai primit acest mesaj fiindca cineva iti trimite iubire in acest moment. Prima persoana la care te gandesti este cea care are aceste ganduri pline de iubire fata de tine. Poate ca ti-ai facut griji in privinta unei relatii si asta inseamna ca ingerii te asigura ca totul este bine. Ingerii vegheaza asupra persoanei iubite si te ajuta in aceasta relatie.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: prima persoana la care te gandesti acum iti trimite ganduri de iubire / vei avea parte de o relatie cu un suflet pereche / o persoana iubita din ceruri iti trimite un mesaj de iubire / Dumnezeu si ingerii te iubesc tare mult / sa stii ca esti o persoana demna de iubire, chiar daca cineva nu se poarta cu iubire fata de tine / o fosta persoana iubita va reveni in viata ta.

Rugaciune: Ajuta-ma sa imi dau seama de toata iubirea care ma inconjoara, incat sa ma simt in siguranta atunci cand primesc, exprim si daruiesc iubire.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

Rugaciunea te va ajuta in aceasta situatie

Ingerii iti amintesc ca rugaciunea imbunatateste orice situatie, in timp ce ingrijorarile fac exact contrariul. Rugaciunea actioneaza fiindca ea permite lui Dumnezeu si ingerilor sa ofere asistenta pentru ca ei nu pot sa incalce liberul arbitru al oamenilor. Ei pot sa intervina doar cu permisiunea si la cererea ta, iar rugaciunea face chiar acest lucru. Cu toate ca raspunsurile la rugaciuni pot fi diferite de asteptarile tale, fii sigur ca ele au fost ascultate. Mintea divina cunoaste solutia perfecta pentru toti cei implicati, deci rolul tau este sa ceri ajutor si apoi sa urmezi calauzirea primita. Dumnezeu si ingerii hotarasc cum raspund la rugaciuni, de obicei prin cai ingenioase ce depasesc imaginatia umana.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Lasa grijile si temerile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor / Ai incredere, caci ai motive sa fii plin de speranta / Fii deschis la solutii care pot fi diferite de asteptarile tale.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule si Arhanghele Mihail [si oricine altcineva la care te rogi, de exemplu Fecioara Maria sau Iisus], ma rog pentru interventia voastra divina in aceasta situatie [descrie situatia]. Ajutorul vostru este binevenit iar eu am incredere si va urmez calauzirea cu recunostinta si gratie. Am nevoie de un miracol si va rog sa trimiteti un miracol pentru mine si pentru aceasta situatie, cat mai repede. Multumesc. Amin!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.