CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: vineri 9 februarie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei: „Aleg să mă desprind și să mă detașez”

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii.

09 feb. 2024, 08:41
CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: vineri 9 februarie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei: „Aleg să mă desprind și să mă detașez”
CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: vineri 9 februarie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei: „Aleg să mă desprind și să mă detașez”

Iata pentru vineri 9 februarie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Citește și: Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 9 februarie 2024: „Renunta la frici, la griji sau alte posibile reactii”

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

OPTIUNI: Ia in considerare posibilitatile de cariera care iti sunt deschise in fata ta

Tu ai acum mai multe optiuni si oportunitati decat realizezi, tocmai de aceea a venit acest mesaj spre tine. Chiar daca in mintea ta consideri ca esti limitat in alegerile de cariera, ingerii iti reamintesc ca exista posibilitati nelimitate la dispozitia ta. Ei iti promit ca timpul, banii, cunoasterea, oportunitatile si alti factori de care ai nevoie chiar iti sunt la indemana. Acest mesaj este un semn de la Arhanghelul Mihail care te indeamna sa gandesti in afara zonei de confort si conventionale si sa fii deschis la minte pentru optiunile disponibile.

Ia un moment acum si spune ingerilor: Va rog sa imi dati semne clare si ghidari despre optiunile pe care le am si care sunt legate de misiunea mea de viata si de cariera ce imi fac inima sa cante de bucurie. Apoi urmareste sentimentele intuitive si ideile care iti vin, precum si semnele fizice repetitive care sunt mesaje de Sus.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa imi oferi ghidare clara cu privire la oportunitatile care sunt potrivite acum cu misiunea mea divina in aceasta viata.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

DA DRUMUL SI RENUNTA: Detaseaza-te din aceasta situatie daca vrei sa se rezolve

Te-ai zbatut in legatura cu o anumita situatie, nesigur ce directie sa urmezi. Aceasta agitatie cauzeaza un blocaj de energie care iti incetineste aparitia rezultatului dorit. Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail te sfatuieste sa dai drumul efectiv oricarei asteptari sau control asupra situatiei, ca mod de a aduce la lumina o solutionare pasnica si pozitiva. Mai intai trebuie sa te desprinzi emotional. Pana la urma, esti oricum coplesit de indecizie si de stresul situatiei. Nu te-ai simti bine sa te detasezi si sa fii si tu in pace ? In special daca esti asigurat ca facand asta vei aduce mai mari sanse favorabile la inaintare ?

Cere ingerilor sa te ajute sa te detasezi spunand: Dragi ingeri si arhangheli, multumesc pentru ca ma ajutati sa ma bucur de o minte si de un trup linistit. Acum aleg sa ma desprind si sa ma detasez de aceasta situatie. Stiu ca intelepciunea infinita a lui Dumnezeu se ocupa total de acest aspect si de binele tuturor implicati. Am incredere ca totul se solutioneaza perfect si asa si este!”.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca imi dai instrumentul divin de a ma detasa si ajuta o situatie a vietii mele, pentru ca imi dai pace in suflet si solutii perfect divine!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop WEEKEND 9-11 februarie 2024. Luna nouă în Vărsător. E nevoie de resetare în viața noastră?