CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru SAMBATA 2 martie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

01 mart. 2019, 18:36
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

SIMTE BUCURIE IN TOT CE FACI

Atunci cand tu nu esti fericit, nu esti aliniat cu adevarata ta divinitate si te plasezi singur in aliniere cu starea de judecata si frica. Sentimentul de bucurie este felul spiritului tau de a te lasa sa stii ca iti urmezi adevarata cale. Emotia de bucurie este un semnal spre mintea ta constienta ca aceasta actiune pentru care simti asa este ceea ce ar trebui sa faci mai mult. Numai tu stii ce se simte foarte bine in inima ta, deci nu permite judecatii sau opiniilor altora sa te indeparteze de la aceasta binecuvantare si conexiune. Mantra acestui mesaj este „Fa ceea ce iubesti si iubeste ceea ce faci”. Daca ceva te face sa te simti groaznic, ai toata puterea sa schimbi acea circumstanta. Speranta de viata omeneasca este mult prea scurta ca sa nu faci ceea ce iti hraneste sufletul cu adevarat. Atunci cand incepi sa traiesti constant in vibratia de bucurie, tu devii ca un far pentru iubire iar Legea atractiei se va ocupa ca numai lucruri bune sa vina spre tine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma inveti sa traiesc in bucurie, pentru ca imi scoti in cale oameni care traiesc si gandesc in bucurie si intamplari de viata care imi hranesc bucuria, astfel ramanand conectata cu Spiritul meu.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

URMEAZA REGULA DE AUR

Acest mesaj este o piatra de hotar pentru oricine alege sa traiasca o viata in deplina constiinta. Ori de cate ori iti apare acest mesaj de la Arhanghelul Mihail si ghizii sai sa stii ca se refera la o situatie care abia a aparut sau care urmeaza sa apara in curand in care trebuie sa ii tratezi pe altii exact cum ai vrea sa fii tu tratat. Cel mai puternic semn si exercitiu de empatie posibil fata de cineva este sa te pui in locul sau, in „pantofii” sai si sa iti imaginezi ce sfat sau ajutor ai dori TU sa primesti. Din punctul karmic de vedere, niciodata nu poti sa dai gres daca te lasi calauzit de Regula de Aur. Cum ii tratezi pe altii poate fi catalogat drept „corect” sau „gresit” dar cat timp intentia ta a fost sa te comporti exact cum ti-ar placea tie sa fii tratat la randul tau, nu exista urma de vinovatie din partea ta. Tu poti actiona cu o intentie cat se poate de sincera si deschisa, bazata pe singurul lucru pe care il cunosti de fapt – tu insuti. Sa ghicesti sau sa iti asumi ce actiuni ar fi mai bune pentru altcineva poate duce deseori la neintelegeri sau la influentarea cursului vietii persoanei. Intotdeauna gandeste-te asa : „Daca eu as fi acea persoana, ce mi-ar placea mie sa aud de la mine pe aceasta tema?”

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ghidezi sa pot oferi sfatul si sustinerea mea celor pe care ii iubesc din perspectiva a ceea ce simt ca doresc sa primesc eu daca as fi in locul lor. Iti multumesc cas astfel ma calauzesti sa ma sustin pe mine insumi si sa ma iubesc si respect prin relatiile cu ceilalti.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

FOCUSEAZA-TE PE POZITIV CA SA ai POZITIV IN VIATA TA !

Totul este energie. Viata pe Pamant este plina de circumstante pe care le catalogam drept „bune” sau „rele”. Atunci cand alegi sa iti focusezi constiinta pe orice circumstanta, tu trimiti energie spre ea care o va face mai puternica. Asadar, are sens sa trimiti energie doar pe circumstanta pe care o percepi a fi pozitiva. Daca primesti acest mesaj, inseamna ca trebuie sa faci pasi pentru a-ti ajusta gandirea. Poate ca ai dat prea multa energie unor situatii care au probleme. Unii oameni sunt programati sa se concentreze pe negativ in loc de pozitiv. Este nevoie de practica pentru a schimba acest obicei si reactiile tale. Fiecare eveniment si fiecare persoana care vin in viata ta au un scop. Este natura umana de a cataloga totul drept benefic sau nebenefic in loc doar de a spune ca este o lectie si atat. Tu te poti antrena sa privesti la evenimentele vietii sau la oameni obiectiv si sa devii constient de motivul pentru care se afla pe calea vietii tale. Care este lectia ? Dupa ce ajungi la intelegerea de ce acest eveniment sau persoana a venit la tine, poti decide ce si cata energie ii trimiti. Nu este asa de relevant cum gestionezi situatia cat cum o privesti. Invata sa privesti lectia ca fiind benefica pentru cresterea ta. Daca ai invatat ceva din ea – si din fericire ai invatat – atunci asta inseamna ca te focusezi pe pozitiv. Asta inseamna ca ai gasit pozitivul si din ceva ce mintea iti percepe drept „negativ”.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa imi modelez mintea, sa imi extind constiinta, sa privesc viata, oamenii, situatiile cu intelegerea faptului ca tot, dar absolut tot ce mi se intampla, este pentru binele meu. Iti multumesc ca ma sustii sa simt care este beneficiul meu din orice traiesc.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.