Călăuzirea ZILEI pe ZODII de la Arhanghelul Mihail – LUNI 22 OCTOMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru LUNI 22 OCTOMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie si ingerii sai, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtatoare de mesaje de ghidare.

22 oct. 2018, 04:02
Călăuzirea ZILEI pe ZODII de la Arhanghelul Mihail – LUNI 22 OCTOMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelul Mihail este un inger puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

AdvertisementFiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Noi inceputuri si … „de la capat”

In timp ce se incheie un capitol al vietii tale, se deschide altul. Chiar acum doar poti observa semne ale unei noi evolutii in viata iar ingerii ti-au trimis aceasta carte pentru a te incuraja sa continui. Te asteapta multe realizari ! Sa ramai plin de incredere si sa pastrezi o atitudine pozitiva.

Semnificatii specifice posibile :  O vindecare este iminenta ; Vei avea cele mai bune conditii de lucru sau o noua slujba ; Greselile din trecut sunt iertate si uitate ; Se intrevede o imbunatatire intr-o relatie ; Este posibila mutarea intr-o casa noua; O mentalitate noua iti poate stimula fericirea si increderea ; Lasa trecutul in pace ; Elibereaza, curata si pune ordine acasa sau la birou .

Rugaciune: Multumesc ca mi-ai adus noi oportunitati si mi-ai oferit sprijin, m-ai ajutat sa ma eliberez si sa ma vindec de trecut.  Umple-ma cu incredere in timp ce trec prin aceste schimbari in viata.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Copiii tai sunt vegheati de ingeri

Ingerii vor sa stii ca ei acorda o atentie deosebita copiilor tai. Ii calauzeste sa ramana in siguranta, sa isi dezvolte inzestrarile spirituale, sa isi descopere si sa isi urmeze misiunea divina personala in aceasta viata. Ingerii te asigura ca toti ingerii tai pazitori sunt demni de incredere si te influenteaza in bine.

Semnificatii specifice posibile : Misiunea ta personala in viata implica si copiii ; ai asigurata o sarcina si nastere sanatoasa ; o adoptie se va realiza cu succes ; fa-ti timp sa fii alaturi de copiii de cristal ; ingrijeste-te de copilul tau interior, jucandu-te, veselindu-te, iubindu-te ; un copil din ceruri este fericit si iti trimite iubire ; copiii tai sunt bine ; lasa grijile privind copiii in seama lui Dumnezeu si al ingerilor.

Rugaciune: Iubiti ingeri pazitori ai copiilor mei nascuti si nenascuti, iubit Arhanghel Mihail, va multumesc ca vegheati asupra copiilor mei si le asigurati fericirea si sanatatea. Va rog sa ma calauziti cum sa cunosc cele mai bune cai de a fi un parinte bun si un adevarat model pentru copiii mei si ai altor oameni. Multumesc, multumesc, multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Hotaraste-te sa fii fericit acum

Ingerii te-au auzit si raspund la rugaciunile tale. In loc sa faci ca fericirea ta sa depinda de evenimente viitoare, poti decide sa fii fericit acum. O cale ar fi sa te concentrezi asupra oricarui lucru sau oricarei fiinte pentru care te simti recunoscator. Ce merge bine in viata ta ? Care sunt binecuvantarile si punctele tari ? Permitandu-ti sa traiesti bucuria si placerea acum, vei avea mai multa putere. Preia controlul asupra propriei vieti si evita ca influentele externe sa determine felul cum simti.

Semnificatii specifice posibile: detaseaza-te de dogma ; asteapta-te la miracole ; intocmeste o lista cu persoane si situatii fata de care esti recunoscator ; mentine ganduri pozitive in legatura cu aceasta situatie ; deschide-ti inima fata de iubire.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc ca m-ai ajutat sa imi deschid inima catre bucurie si binecuvantare. Acum doresc sa vad toate lucrurile bune din viata mea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.