Calculează-ţi MINUTUL DE AUR, momentul în care ţi se îndeplinesc TOATE DORINTELE

Specialiştii în numerologie cred că există un aşa numit "minut de aur" şi ne învaţă cum să îl calculăm.

31 aug. 2015, 15:23
Calculează-ţi MINUTUL DE AUR, momentul în care ţi se îndeplinesc TOATE DORINTELE

Eu cred ca toata lumea, de la mic la mare, crede in minuni, chiar daca ascund foarte iscusit acest lucru. Unii oameni sunt convinsi ca nu exista minuni, dar totusi in momentele de criza spera sa se produca o minune. In interiorul fiecarui om matur sta bine ascuns un copil, asa cum era el insasi in copilarie, care in mod sincer asteapta o minune, o magie si spera la ceva mai bun.

Eu personal cred in minuni, in magii. De fapt e ceva mai mult decat o simpla credinta, deoarece eu stiu cum se produc minunile, magia si cum se pot implini dorintele. Exista o serie intreaga de adevarate psihotehnologii orientate spre implinirea dorintelor.

Ai incredere, dar verifica.

Ca specialist care se ocupa intens de studiul numerologiei si impactul cifrelor asupra vietii oamenilor si societatilor umane, chiar si a proceselor istorice scriu acest articol despre magia cifrelor in speranta ca cititorul va experimenta in propria lui viata ceea ce va fi scris aici, apoi imi va scrie despre efectele observate.

Cu alte cuvinte vreau sa scriu aici despre minutul magic, un minut din cele 1440 (1+4+4+0 = 9) pe care le detine o zi (adica o zi si o noapte-24 (6) de ore.)

Fiecare om, are in timpul celor 24 de ore, propriul lui minut magic in care poate trimite in Univers (de fapt in Multivers) dorinta lui care neaparat se va implini putin mai tarziu.

Acest minut magic, mistic, este numit in numerologie ,,Minutul de aur” , desi valoarea acestui minut este nepretuita. Aurul are prea putina valoare in fata acestui minut magic. Nu are pret pentru ca darueste omului o posibilitate unica de a spune, explica, arata Universului in direct, care este dorinta, scopul tau personal.

Anume aceste 60 de secunde sunt nepretuite, deoarece ele deschid pentru fiecare om un canal direct de comunicare intre el si Univers, care dupa cum stim, este mental, psihic, informational, centrifug, masculin si nu emotional, energetic, feminin, centripet.

Tocmai din acest motiv, Universul va asculta cu mare atentie informatiile venite de la om, le va prelucra si in conformitate cu forta lui centrifuga, iti va darui in schimb forte mentale necesare, informatii, psihism, pentru implinirea dorintei, dar nu iti va pune nimic in punga.

Pentru asta omul va trebui sa apeleze la principiul feminin, centripet, energetic si sa actioneze cu energia necesara ca dorinta sa capete intruchipare.

CITESTE CONTINUAREA SI VEZI CUM SE CALCULEAZA MINUTUL DE AUR AICI