Calendar Mercur retrograd 2024. Atenție, nu e păcăleală, începe din 1 aprilie!

Cum să utilizezi energia mesagerului Mercur retrograd, ca să nu-ți dai viața peste cap - avem perioadele când astrele trimit avertismente dure.

30 mart. 2024, 22:43
Calendar Mercur retrograd 2024. Atenție, nu e păcăleală, începe din 1 aprilie!

Calendar Mercur retrograd 2024. Mercur este comunicatorul divin, un canal între lumea muritorilor și cea nemuritoare. În mitologie, Mercur era considerat Mesagerul zeilor și putea transmite mesaje intuitive și informații din ceruri. Mercur guvernează mintea, al treilea ochi, gândurile și stilul de comunicare. Uneori, poate avea o energie jucăușă, șmecheră, care ne poate influența experiența cu tehnologia, călătoriile și acordurile contractate.

Mercur intră retrograd de trei-patru ori pe an, făcându-l o parte normală a ciclului său prin cerul cosmic. Când Mercur intră în retrograd, s-ar putea să găsim comunicarea puțin mai dificilă. Ne-ar putea fi dificil să luăm decizii sau să întâmpinăm probleme legate de tehnologii, călătorii sau contracte.

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Mercur a fost retrograd în prima zi a anului nou
Chiar dacă cea mai mare parte a acestui retrograd s-a întâmplat în 2023, tehnic am avut un Mercur retrograd Mercur în primele douăzeci de ore ale anului 2024. Planurile de călătorie de sărbători, dinamica socială la întâlnirile de familie și menținerea listelor de cumpărături au fost în special încurcate în această perioadă retrogradă, deoarece Mercur guvernează logistică în astrologie. Din fericire, nu a avut ocazia să arunce prea multe ”grenade” în acest nou început. Mercur retrogradează mai des decât oricare altă planetă. Deci, chiar dacă această aventură particulară nu a ocupat mult timp în ianuarie, vor mai fi încă trei retrograde în 2024. Următoarea oprire este la…

Mercur retrograd în Berbec: 1 aprilie – 25 aprilie 2024
Retrogradele au revenit după o perioadă frumoasă fără ele, cu Mercur în fruntea pachetului pe 1 aprilie (potrivit, cu adevărat). În timpul acestui retrograd, planeta comunicării va fi în semnul ardent și pionier al Berbecului, astfel că s-ar putea să vă găsiți trimitând mesaje pline de erori și impulsivitate, sau să intrați într-o dispută inconfortabilă din cauza unor cuvinte spuse la repezeală. Planurile personale și proiectele de muncă vor avea de suferit dacă vă grăbiți fără să acordați atenție fiecărui detaliu. Încercați să vă păstrați calmul și să vă încetiniți ritmul; răbdarea este o virtute care vă va servi bine în aceste săptămâni.

Mihai Voropchievici, despre cameleonii horoscopului: „Zodiile care calcă și pe cadavre ca să obțină ceea ce vor”

Mercur retrograd în Fecioară și Leu: 5 august – 28 august 2024
Pe 5 august, Mercur va intra în faza sa retrogradă în semnul său nativ, analitic și atent al Fecioarei. Acest lucru înseamnă că trebuie să luați în considerare întârzieri potențiale în planurile voastre și să aveți grijă să nu omiteți niciun detaliu mic în această perioadă. Fiți atenți la întârzieri și verificați-vă programul dacă aveți vacanțe programate pentru sfârșitul verii. La 14 august, planeta ageră revine în Leu, ceea ce ar putea face cele două săptămâni ale retrogradei un pic mai dificile pentru a vă exprima pe deplin într-un mod care să vă facă să vă simțiți înțeles. Dacă ai înțeles ceva greșit cere clarificări sau prezintă-ți scuzele. Niciuna dintre aceste situații nu ar trebui să te facă să te simți prost.

Mercur retrograd în Săgetător: 25 noiembrie – 15 decembrie 2024
Retrogradul lui Mercur durează, într-adevăr, puțin cam mult! Ar putea fi dificil să menții ordinea pe măsură ce vă plimbați de la petreceri de sărbători la centre comerciale în această perioadă agitată a anului, deoarece acest retrograd se întâmplă în semnul aventuros și liber al Săgetătorului. Cheltuielile excesive în timpul reducerilor de Black Friday pot fi o idee proastă, în special dacă aveți nevoie de electronice noi. Achizițiile făcute în acest moment pot să nu îndeplinească așteptările sau să nu fie cea mai bună afacere pe care sperați să o obțineți, deoarece Mercur guvernează tehnologia și alte aspecte logistice. Evitați achizițiile impulsive prin familiarizarea cu politicile de returnare. Când faceți aranjamente pentru călătoria de sărbători, ar trebui să acordați o atenție deosebită detaliilor, deoarece este ușor să le amestecați.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro