Calendarul lunii IANUARIE 2018, cu zile rele pentru dragoste, afaceri şi sănătate

Ghinioane pe plan sentimental și profesional care pot duce la pierderi pot fi evitate dacă ținem cont de zilele rele.

09 ian. 2018, 09:14
Calendarul lunii IANUARIE 2018, cu zile rele pentru dragoste, afaceri şi sănătate

Calcule din astrologia chineză scot la iveală aspecte astrale cu impact negativ asupra norocului.

Lista cu zile rele din luna ianuarie 2018 și impactul asupra domeniului de viață.

2, 15, 27 – sunt cele mai periculoase zile ale lunii ianuarie. Pacea sufletească este amenințată de stresul de la serviciu sau din relație. Pot apărea situații neașteptate,pierderi de bani, necazuri în dragoste.

3, 16, 28 – energia negativă va pune stăpânire pe planul emoțional unde va genera confuzie. Se recomandă evitarea întâlnirilor cu persoane pesimiste sau mincinoase.

6, 18, 30  – pe plan afectiv, se întrevăd scandaluri pe teme sexuale, care pot destabiliza relația pe termen lung. Sănătatea poate pune probleme legate de consumul excesiv de alcool.

8, 20 – influxul astral poate fi folosit pentru a pune capăt unor relații toxice, sunt favorizate schimbările majore, însă pe plan phihic și emoțional se vor resimți tensiuni apăsătoare.

10, 22 – la muncă totul va deveni instabil, grijile excesive vor întuneca orizontul, însă pesimismul nu trebuie lăsat să câștige teren. Se recomandă consumul excesului de energie negativă prin activități casnice.

12, 24 – Universul ne testează iubirea și sinceritatea. Sunt posibile certuri în relații, cu risc crescut de a transforma iubirea în gelozie.

Amplificarea energiei pozitive ne ajută să facem față în zilele rele.