Calendarul Mercur retrograd 2023. Atenţie, începe din 21 aprilie! Cum să utilizezi energia mesagerului Mercur retrograd, ca să nu-ți dai viața peste cap

Mercur este comunicatorul divin, un canal între lumea muritorilor și cea nemuritoare. În mitologie, Mercur era considerat Mesagerul zeilor și putea transmite mesaje intuitive și informații din ceruri. Mercur guvernează mintea, al treilea ochi, gândurile și stilul de comunicare. Uneori, poate avea o energie jucăușă, șmecheră, care ne poate influența experiența cu tehnologia, călătoriile și acordurile contractate.

15 apr. 2023, 14:13
Calendarul Mercur retrograd 2023. Atenţie, începe din 21 aprilie! Cum să utilizezi energia mesagerului Mercur retrograd, ca să nu-ți dai viața peste cap

Mercur retrograd este de trei-patru ori pe an, făcându-l o parte normală a ciclului său prin cerul cosmic. Când Mercur intră în retrograd, s-ar putea să găsim comunicarea puțin mai dificilă. Ne-ar putea fi dificil să luăm decizii sau să întâmpinăm probleme legate de tehnologii, călătorii sau contracte.

Astrologii antici credeau că atunci când Mercur era retrograd, a călătorit prin lumea interlopă, adunând mesaje pierdute, ascunse sau neexploatate din adâncul subconștientului nostru.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Din acest motiv, se recomandă să aștepti înainte de a semna contracte, a avea conversații importante sau a face planuri de călătorie până când Mercur iese din călătoria sa, deoarece la întoarcerea sa din lumea interlopă, ar fi putut aduce noi informații, schimbând felul în care ne simțim și, în consecință, planurile noastre.

Jurnalul retrogradelor lui Mercur din 2023: indicații și date importante de reținut

21 aprilie 2023 – 14 mai 2023, în Taur

23 august 2023- 15 septembrie 2023, în Fecioară

12 decembrie – 2 ianuarie 2024, în Capricorn și Săgetător

Mercur a fost retrograd și la începutul anului, dar a început din 2022: 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023, în Capricorn

Cum să utilizezi energia lui Mercur retrograd
În timp ce Mercur se mișcă prin lumea interlopă, este un moment bun pentru a încetini, a reveni asupra lucrurilor, a revedea trecutul și a acorda atenție gândurilor și programării subconștiente. Mercur retrograd poate fi un moment de vindecare și extrem de intuitiv când îl folosim în acest fel.

Care sunt cele trei zodii ocrotite de Dumnezeu după Paşte. Cine scapă de probleme şi cine dă lovitura pe plan financiar

Mercur Retrograd ne poate declanșa și abilitățile psihice, ghidându-ne să ne depărtăm de informațiile din lumea noastră văzută și, în schimb, să ne bazăm pe informațiile din lumea nevăzută.

Visele noastre pot, de asemenea, să devină mai profetice în acest moment sau să ne ofere perspective mai profunde asupra subconștientului nostru.

Mercur retrograd tinde să aibă o reputație negativă, dar totul este neutru în astrologie. Este ceea ce facem din energie și cum alegem să o folosim.
În timp ce Mercur in Retrograd nu poate fi considerat favorabil pentru a semna contracte pe termen lung, pentru a cumpăra bilete de călătorie scumpe sau pentru a cumpăra un computer nou, viața se deruleaza și, uneori, trebuie să luăm măsuri.

Ai încredere în momentul divin al evenimentelor din viața ta și conectează-te cu propria înțelepciune interioară. La urma urmei, Mercur este Mesagerul Zeilor, ceea ce înseamnă că este propriul tău canal personal între tine și Divin. Apleaca-te pe sinele tău superior sub aceste tranzite și asculta acea îndrumare.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Mercur Retrograd este un moment pentru a deveni un comunicator, gânditor și decident mai atent și mai intuitiv, iar aceste instrucțiuni din jurnal sunt concepute pentru a te ajuta în acest sens.

Poti lucra cu toate solicitările în perioada retrogradă sau poti alege una sau două care rezonează cel mai mult cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.