Călin Donca, viață de nabab la doar 38 de ani. Milionarul reținut de DIICOT trăiește pe picior mare, alături de soție și de cei 5 copii. Au o super vilă în Brașov și mai bolizi de lux

Călin Donca, unul dintre cei bogați oameni din România, se află într-o situație delicată. Milionarul a fost reținut de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală. Ce bogăție a acumulat și ce afaceri a dezvoltat în țară tânărul de nici 40 de ani.

20 sept. 2023, 10:47
Călin Donca, viață de nabab la doar 38 de ani. Milionarul reținut de DIICOT trăiește pe picior mare, alături de soție și de cei 5 copii. Au o super vilă în Brașov și mai bolizi de lux
Călin Donca, viață de nabab la doar 38 de ani. Milionarul reținut de DIICOT trăiește pe picior mare, alături de soție și de cei 5 copii. Au o super vilă în Brașov și mulți boliz de lux

DIICOT Brașov l-a reținut pe Călin Donca pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi membru al unui grup infracțional organizat și că ar fi implicat în evaziune fiscală. Totuși, până la acest „episod”, Călin Donca era unul dintre cei mai bogați oameni ai României, cu o avere greu de imaginat și cu afaceri care, se pare, i-au adus milioane.

Citește și: Care e vârsta la care te simți cu adevărat împlinit. Lidia Fecioru: „Te-ai așezat spiritual, este perioada mulțumirii de sine”

Călin Donca susținea cu ceva timp în urmă că a fost nevoit să facă numeroase sacrificii pentru a ajunge la stilul actual al vieții sale. Soția lui l-a susținut în fiecare etapă a acestui drum, iar acum locuiesc împreună într-o vilă evaluată la peste un milion de euro, conduc mașini de lux și gestionează o afacere profitabilă în industria energetică. În plus, cei doi au cinci copii pe care îi cresc singuri, fără a apela la serviciile unei bone sau la orice alt tip de ajutor.

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, afirma Călin Donca cu câteva luni în urmă.

Mai mult de atât, șofranul este planta care a transformat soții Donca în milionari. Călin și Orianda Donca au obținut un succes remarcabil în lumea afacerilor după ce au investit în șofran, cel mai valoros condiment din lume, care le-a adus profituri semnificative. Șofranul este cel mai scump condiment din lume, iar afacerile cu această plantă aromatică sunt o adevărată mină de aur.

Recent, cuplul de milionari a apărut într-un episod al emisiunii „Chefi la Cuțite”, unde au dezvăluit că sunt implicați în multiple afaceri care le aduc venituri substanțiale, cu toate acestea, cea mai profitabilă dintre ele este legată de șofran. Puțini sunt cei care cunosc faptul că șofranul este cel mai scump condiment de pe planetă. Deși necesită atenție specială, investiția în cultivarea șofranului poate genera câștiguri uriașe pentru cei care se dedica. În prezent, un singur kilogram de șofran poate fi vândut la prețuri cuprinse între 12.000 și 30.000 de euro.

Călin Donca deține o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români deși încă nu a împlinit vârsta de 40 de ani. Cei doi, alături de cei cinci copii locuiesc într-o vilă de la poalele munților din Brașov, de peste 1 milion de euro. Casa poate fi comparată, fără niciun fel de exagerare, cu un palat. Are 16 camere, 6 băi, o piscină interioară, salină, 2 saune, o sală de fitness și un cinematograf.

Citește și: Emily Burghelea, anunț surprinzător despre al treilea copil. „Deja este pe drum”