Călin Geambaşu a câştigat custodia copilului în instanţă. Fosta iubită are un program de vizitare strict

Călin Geambaşu (41 de ani) a avut numai necazuri în ultima vreme. După conflictul cu celebrul lui tată, instrumentistul Petre Gemabașu, iată că solistul a avut mari probleme și cu Angelica Cadar, mama copilului lui, DaviN Alexandru, în vârstă de 9 ani. Femeia a plecat de acasă și l-a invitat pe Călin la Judecătoria Buftea, pentru custodia puștiului. Iată însă că dreptatea nu a fost de partea ei.

06 sept. 2018, 11:14
Călin Geambaşu a câştigat custodia copilului în instanţă. Fosta iubită are un program de vizitare strict

Călin Geambaşu şi Angelica s-au despărţit de câteva luni, femeia plecând de acasă fără copilul lor, DaviN, rămas în acest răstimp în grija tatălui, scrie click.ro. Deși l-a dat în judecată pe Călin Geambaşu, pentru a obține custodia băiețelului lor, și chiar spera să câștige acest proces, iată Angelica a suferit un șoc, pe 29 august, căci hotărârea judecătorească a fost de partea tatălui.

Citeşte şi Costel Geambaşu, solistul trupei Odeon, A MURIT. A făcut istorie în anii ’80

Angelica nu a contestat decizia, deși avea la dispoziție un termen de cinci zile. A obținut însă dreptul de a-l vizita pe DaviN (9 ani), după un program bine stabilit, publicat pe portalul Judecătoriei Buftea. „Admite cererea. Stabileşte pentru reclamantă dreptul de a avea legături personale cu minorul Geambaşu DaviN Alexandru, având următorul program de vizitare: în prima şi a treia săptămână din lună, de vineri ora 19.00, până duminică ora 19.00 – sărbătorile de Crăciun, Anul Nou şi Paşte vor fi petrecute de minor împreună cu ambii părinţi – toate evenimentele (onomastica şi aniversarea minorului, spectacole susţinute de minor si cele la care acesta participă, etc) care îl privesc pe minor vor fi organizate de ambii părinţi şi vor fi petrecute de minor cu ambii părinţi. Reclamanta va lua minorul de la domiciliul tatălui şi îl va aduce înapoi la acest domiciliu la sfârşitul perioadelor de vizită. Pe parcursul vizitelor desfăşurate la domiciliul mamei sau în afara acestui domiciliu, aceasta îl va informa pe tată cu privire la situaţia minorului”, se arata în decizia magistraţilor de la Judecătoria Buftea.

Călin Geambaşu nu a dorit să comenteze situaţia, spunându-ne că momentan se concentrează pe vacanța cu DaviN, care pe 10 septembrie va începe un nou an școlar. Puștiul, elev în clasa a treia, a moștenit talentul muzical al lui Călin Geambașu, fiind un bun percuționist, dar și solist și dansator.