EUROVISION 2015. Călin Goia: Ne gândim cum să ajungem mai sus de locul doi la Eurovision VIDEO

EUROVISION 2015: Călin Goia, solistul trupei Voltaj, care a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision a declarat că membrii formaţiei se gândesc cum să ajungă "mai sus de locul doi" la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena.

09 mart. 2015, 07:48
EUROVISION 2015. Călin Goia: Ne gândim cum să ajungem mai sus de locul doi la Eurovision VIDEO

EUROVISION 2015: Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena cu piesa „De la capăt”.

Suntem emoţionaţi şi foarte bucuroşi. Suntem convinşi că, la ce concurenţă a fost, atuul câştigător a fost mesajul nostru şi românii au dorit să ducă acest mesaj la Viena şi să-l aducă în faţa Europei. Le mulţumim celor care ne-au votat, mulţumim juriului pentru încrederea pe care ne-a acordat-o. Să ai 24 de puncte din tot atâtea e foarte onorant. (…) Deja ne facem planuri şi ne gândim cum să facem încât să ajungem cât mai sus. Dacă se poate mai sus de locul doi. Asta e marea noastră dorinţă„, a declarat Călin Goia la începutul conferinţei de presă care a avut loc după încheierea concursului.

CITEŞTE ŞI VOLTAJ, castigator EUROVISION ROMANIA: „Cred că mesajul nostru se va face cunoscut în Europa”

Eram convins ca nu o sa ramana indiferenti romanii si ca or sa ne voteze. Ne-am bucurat si că juriul a fost in acelasi asentiment. Concurenta este extrem de puternica, dar cum am facut si la selectia nationala vom incerca sa dam tot ce avem mai bun ca show si ca prestatie live. Ne vom gandi mult la prestatia de la Viena„, a declarat solistul la România TV.

VEZI ŞI EUROVISION 2015 s-a terminat cu scandal: Cine contestă trupa Voltaj