Călin Popescu Tăriceanu: Dragnea se bucură de prezumţia de nevinovăţie până în momentul unei decizii definitive a instanţei

Publicat: Joi, 21 Iunie 2018 20:00 // Actualizat: Joi, 21 Iunie 2018 20:00 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, precizează că a luat act de decizia Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie în dosarul "DGASPC Teleorman", adăugând că Liviu Dragnea se bucură de prezumţia de nevinovăţie până în momentul unei decizii definitive a instanţei.

"Am luat act de decizia Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie în dosarul 'DGASPC Teleorman'. Trebuie spus faptul că este o decizie în primă instanţă, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea se bucură în continuare de prezumţia de nevinovăţie, valabilă până în momentul unei decizii definitive a instanţei. Indiferent de sentinţa definitivă, vreau să subliniez importanţa continuării dezbaterii şi adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor", a afirmat, joi, Tăriceanu, potrivit unui comunicat de presă transmis de ALDE.

Potrivit lui Tăriceanu, ALDE şi PSD vor continua să promoveze acele reforme necesare pentru asigurarea reformării Justiţiei şi "stoparea influenţei nocive a statului paralel".

"În acelaşi timp, vreau să îi asigur pe sutele de mii de români care au manifestat în Piaţa Victoriei, în ziua de 9 iunie, împotriva abuzurilor şi pe milioanele de români care au votat în 2016 pentru un stat de drept, nu pentru 'statul drepţi', că ALDE şi PSD vor continua să promoveze acele reforme necesare pentru asigurarea reformării Justiţiei şi stoparea influenţei nocive a statului paralel", a declarat Tăriceanu.

LIVIU DRAGNEA a fost condamnat la TREI ANI şi ŞASE LUNI de închisoare cu executare. Sentinţa ICCJ nu este definitivă UPDATE

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Popescu Tăriceanu Liviu Dragnea Liviu Dragnea condamnat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iun 20:47
Răspunde | Votează email 0 email
rupp
atât de multă mendacitate acum merg noaptea și acțiunile de ceață doar mai repede, astfel încât totul este criminal, încă foarte repede, vine liber Eu mereu spun că aceste partide nu sunt doar criminali
21 iun 20:12
Răspunde | Votează email 0 email
Joe
Are dreptate batranul ,se bucura pina la cea finala cand e posibil ca pedesa sa creasca la 6 ani si 7 luni.
Daca Sova a primit 3 ani pentru trafic de influenta ,acest domn trebuie sa primeasca 6 cel putin pentru a fi un exemplu pentru ceilalti politicieni din Psd,adica 50 % din pertid.
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H