Călin Popescu Tăriceanu şi noua lui soţie, petrecere de nuntă la Palatul Ghika din Capitală VIDEO

Zi mare pentru Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier a organizat pentru sâmbătă seara petrecerea de nuntă cu cea de-a cincea soţie, Loredana. Evenimentul, care se va ține la Palatul Ghika din Capitală, este unul discret, la care vor participa doar câţiva politicieni.

02 nov. 2013, 14:59
Călin Popescu Tăriceanu şi noua lui soţie, petrecere de nuntă la Palatul Ghika din Capitală VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Moise, a cincea sa soţie, vor petrece la Palatul Ghika, potrivit România TV. Invitați sunt doar câţiva politicieni, iar Tăriceanu i-a anunţat deja pe nuntaşi că va accepta doar cadouri simbolice.

Relaţia cu Loredana Moise, în vârstă de 35 de ani, a început acum doi ani, iar în iulie 2013, cei doi s-au şi căsătorit. Călin Popescu Tăriceanu şi mireasa lui au multe lucruri în comun, printre acestea, pasiunea pentru modă şi maşini.

Fostul premier a mai fost căsătorit de patru ori. Pe prima soţie a ţinut-o ascunsă şi nu există fotografii cu cei doi. A doua soţie, Livia, era fată de ambasador, şcolită în Israel. Au fost căsătoriţi ani buni, iar aceasta i-a păstrat numele. A devenit între timp şi o femeie de afaceri de succes, proprietară a unei pensiuni de lux în Prahova.

În mister este învăluită şi a treia soţie a fostului premier, cea care i-a dăruit primul copil. Căsătoria cu aceasta a ridicat unele suspiciuni. Cornelia Trântescu era, se pare, verişoara lui Călin Popescu Tăriceanu, însă niciunul dintre ei nu a dat vreo explicaţie.

Pe Ioana, Călin Popescu Tăriceanu a cunoscut-o pe când aceasta avea doar 19 ani. Idila lor s-a înfiripat în timpul unui miting electoral, iar în 2003 s-au căsătorit în Budapesta. Au divorţaţ în vara lui 2011, iar băiatul celor doi, Mihai, a rămas cu Ioana.