Călin Popescu Tăriceanu, sprijin necondiţionat pentru Tudorel Toader. Ce spune despre Lucian Şova

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a declarat că își păstrează aprecierile pentru Tudorel Toader, ministrul Justiției, dar că ar dori o angajare mai activă pe proiecte mari la ministerul Transporturilor, condus de Lucian Şova.

17 nov. 2018, 18:02
Călin Popescu Tăriceanu, sprijin necondiţionat pentru Tudorel Toader. Ce spune despre Lucian Şova

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat despre ce se va întâmpla, luni, la Comitetul Executiv Național al PSD, când se va lua în calucl remanierea Guvernului.

„Eu nu sunt prezicător, dar aprecierile pe care le-am făcut la adresa domnului Tudorel Toader mi le păstrez”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a declarat, în schimb, că și-ar dori ca la ministerul Transporturilor să existe mai multă implicare pe proiectele mari de infrastructură: „Mi-aș dori ca ministerul Transporturilor, care are o funcție specială de dezvoltare pe infrastructură, să fie cât mai mult angajat pe proiecte mari. Sunt anumite obstacole pe care le constatăm, obstacole care sunt de ordin legislativ și administrativ, care fac ca aceste mari proiecte de infrastructură să evolueze încet”.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, luni, de la ora 11:00, la Parlament, având ordinea de zi discuții despre remanierea guvernamentală.