Călin Popescu Tăriceanu, weekend petrecut pe litoral cu soţia şi fiul

Călin Popescu Tăriceanu şi-a petrecut weekendul pe litoral alături de soţie şi băieţelul în vârstă de un an şi jumătate.

22 aug. 2016, 14:31
Călin Popescu Tăriceanu, weekend petrecut pe litoral cu soţia şi fiul

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu s-a cazat într-un complex de fiţe din Mamaia. Acesta a fost surprins de fotoreporterii Click în momentele sale de tandreţe cu tânăra lui soţie şi cu feciorul de numai un an şi jumătate, pe şezlongurile de pe o plaja privată din Mamaia. 

Concediul lui Tăriceanu vine după scandalul cu permisul auto în care a fost implicat. Acesta a fentat cozile de la ridicarea permisului auto, intrând pe uşa din spate. Numai că acest lucru nu a rămas secret aşa cum şi-ar fi dorit, astfel că a fost dat de gol în faţa întregii ţări. În urma incidentului, el s-a ales şi cu o plângere penală. 

Călin Popescu Tăriceanu este acum la a 5-a căsătorie. Loredana i-a devenit soţie în vara anului 2013, iar în iarna anului 2014 i-a dăruit un copil. Este cel de-al treilea fiu al lui Tăriceanu, după Călin junior (din a treia căsătorie) şi Mihai (din penultima căsnicie, cu Ioana).