Calităţi pe care le au toate nativele Fecioară

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt niste foarte controversate, cunoscute pentru spiritul perfectionist, fiind mereu organizate si punctuale.

18 feb. 2015, 19:19
Calităţi pe care le au toate nativele Fecioară

Este destul de simplu sa recunoastem o Fecioara, judecand dupa urmatoarele caracteristici de care acestea dau (aproape) intotdeauna dovada:

Independenta

Una dintre cele mai interesante trasaturi ale unei Fecioare este capacitatea ei de a duce la bun sfarsit pana si cele mai grele provocari care i se ofera, iar asta facand-o luptand si lucrand pe cont propriu. Fecioarele nu arunca o simpla idee, dupa care asteapta ca altii sa o puna in aplicare, ele iau taurul de coarne si rezolva singure totul de la inceput pana la final, bazandu-se doar pe propria persoana. Fecioara va avea viziunea, va lucra pe tot parcursul procesului, iar tie nu iti va ramane decat sa admiri rezultatele uluitoare.

Inteligenta

Mintea unei Fecioare lucreaza precum un mecanism german: fara intrerupere si al naibii de bine! Femeia Fecioara va retine intotdeauna o cantitate foarte mare de informatie si detalii de tot felul si va avea mereu solutii bine puse la punct pentru orice problema. Ea analizeaza foarte mult, are o memorie extraordinar de buna si este binecuvantata cu puterea de a citi oamenii foarte usor si corect, de a le vedea adevaratele intentii si de a anticipa urmatoarele miscari.

Spirit analitic

Femeia in zodia Fecioara va lua in calcul toti factorii inainte de a mai face un pas. Aparent, ele pot fi considerate incete sau indecise, insa acestea sunt doar niste iluzii, ele fiind de fapt capabile de a produce niste rezultate uimitoare. Datorita acestei trasaturi, Fecioara va fi intotdeauna acolo cu sfaturi bune si utile pentru prietenii sai. Uneori ea poate fi judecata gresit ca fiind introvertita, desi tot ceea ce face este sa pastreze linistea si sa proceseze tot ceea ce se intampla in jurul ei, facand legaturi si intelegand tot felul de situatii.

CITEŞTE ŞI: Horoscop: Află ce COMPROMISURI vei face de-a lungul vieţii, în funcţie de zodie