Călugării de la Muntele Athos cer graţierea lui Gigi Becali. Vezi ce i-au scris preşedintelui

Întâi binefăcătorul călugărilor de la Athos şi mare creştin. Aşa e caracterizat Gigi Becali în cererea de graţiere făcută de călugării de la Muntele Athos. Monahii au adăugat în document citate biblice şi i-au amintit preşedintelui Băsescu de vizita pe care le-a făcut-o în 2009.

22 sept. 2013, 06:18
Călugării de la Muntele Athos cer graţierea lui Gigi Becali. Vezi ce i-au scris preşedintelui

„Vă scriem în favoarea unui frate al nostru întru credinţă şi neam, aflat acum în temniţă, pe care îl pomenim ca un nou ctitor şi binefăcător al aşezămintelor monahale românesti din Sfântul Munte Athos. Este vorba despre domnul George Becali”, scriu călugării, potrivit România TV.

„Gândim acest act al Domniei Voastre ca un gest patriotic care-i va aduce bucurie lui, familiei sale şi miilor de români care îl apreciază, ştiind că în libertate, domnul George Becali poate face, asa cum a dovedit-o şi în trecut, mult bine românilor şi celor din jur (…) Gestul graţierii, pe care nădăjduim să-l împliniţi, va fi apreciat pozitiv de marea majoritate a românilor, constituindu-se ca o dovadă a justeţii încrederii pe care poporul român v-a acordat-o în mod repetat de a-l reprezenta prin funcţia prezidenţială”, mai scriu călugării de pe Muntele Athos.