Calum von Moger, actorul care a jucat rolul lui Arnold Schwarzenegger, s-a aruncat de la etaj. Mesajul trimis fanilor înainte de a recurge la gestul extrem

Calum von Moger, culturistul australian care a jucat rolul lui Arnold Schwarzenegger în filmul Bigger, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, după ce a sărit de etajul al doilea al unei clădiri. Sportivul, în vârstă de 31 de ani, se află în comă indusă, după ce s-a ales cu răni grave la coloana vertebrală. Înainte de a recurge la gestul extrem, actorul a publicat un mesaj emoţionant prin care le transmitea fanilor săi că încearcă să devină un om mai bun.

11 mai 2022, 21:44

Calum von Moger, de trei ori câştigător al titlului de Mr Universe, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a sărit, în mod misterios, de la etaj vinerea trecută, scrie The Sun. Actorul ar fi sărit de etajul doi, la doar câteva zile după ce le-a transmis fanilor săi un mesaj emoţionant.

„Cu toţii avem un trecut. Am trecut prin momente grele. Recunosc, am dat-o în bară de multe ori. Dar nu vreau să concentrez asupra gândurilor negative din trecut. Tot ce mă interesează este să învăț din greșelile mele și să devin o persoană mai bună.

Realizările pe care le-am avut în viaţa mea depăşesc cu mult mizeriile pe care le-am avut pe parcurs. Tot ce pot să vă cer este să mă iertați, pentru a putea să merg din nou pe calea cea bună”, a scris Calum von Moger, pe Instagram.

Calum von Moger a devenit celebru pentru interpretarea rolului lui Arnold Schwarzenegger în filmul Bigger (2018)

Citeşte şi: Dorian Popa, aroganțe la un restaurant din Paris. Cum a încercat să plece fără să plătească nota de plată: „Am scos lanțul de la gât, i-am spus că e din aur. Le-am arătat că am 2,4 de milioane de urmăritori pe Instagram „

Potrivit Generation Iron, Moger a suferit răni grave la coloana vertebrală, după ce a căzut în gol pe 6 mai. Culturistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Culturistul Nick Trigilli a afirmat că Moger se află în comă indusă, fiind internat în continuare în spital. Trigilli susţine că actorul se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a recurs la gestul extrem.

„Calum trece printr-o perioadă dificilă… Sper că acesta este un moment de turnură și că își poate reface viața”; a declarat Trigilli

Cu 3,2 milioane de urmăritori pe Instagram, Moger a fost dat afară recent din casa familiei sale din Australia.

Calum von Moger, actorul care a jucat rolul lui Arnold Schwarzenegger, s-a aruncat de la etaj. Fanii sunt în stare de şoc

Fanii culturistului au trimis zeci de mesaje după ce au aflat despre accidentul în care a fost implicat Moger.

„Mă rog pentru tine, omule. Tu ai fost prima mea inspirație în fitness și sper să treci peste aceste momente grele”

„Mă rog pentru tine. Rugați-vă pentru acest om cu toţii”, sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare ale admiratorilor.

Citeşte şi: Șoc în lumea vedetelor! Hailey, soția lui Justin Bieber, este convinsă că anticoncepționalele i-au provocat atacul cerebral. Explicații halucinante!