Camelia Bogdan, audiată de Parchetul General în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă UPDATE

Judecătoarea Camelia Bogdan a declarat la ieşirea de la Parchetul General că s-a prezentat de bună voie în faţa procurorilor, însă nu are nicio calitate.

22 feb. 2017, 13:25
Camelia Bogdan, audiată de Parchetul General în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă UPDATE

UPDATE. „Am venit din proprie iniţiativă pentru a clarifica unele aspecte. Am adus toate lămuririle procurorului de caz. Fiind un dosar în curs nu pot să vă dau prea multe detalii. Eu am venit de bună voie în faţa procurolui, iar în acest moment nu am nicio calitate în acest dosar”, a subliniat Camelia Bogdan.

Camelia Bogdan este audiată ca martor în dosarul în care s-a început urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu, în urma dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță. 

Judecătoarea Camelia Bogdan, exclusă din magistratură. Camelia Bogdan: Este o decizie nelegală

Traian Băsescu a fost înregistrat când dezvăluia că statul este unul mafiot, iar marile dosare din justiţie aveau un traseu prestabilit.

Discuţie Interlocutor – Traian Băsescu

Interlocutor: Şi aveţi înregistrări cu toţi?

Traian Băsescu: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da’ să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luăm pe Mustaţă din complet.

Da? Hai băieţi să-l aruncăm în aer! Vreţi să-mi distrugeţi familia?

Interlocutor: Ce stat este ăsta, domnule preşedinte?

Traian Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu ştiu ce spun.

Interlocutor: Probleme cu dosarul Voiculescu?

Traian Băsescu:  Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea mâîne îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece.
Pe urma trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

Interlocutor: Sunteţi supărat pe ei.

Traian Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!

Citeşte şi: Înregistrare explozivă cu Traian Băsescu din biroul său: „Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii” VIDEO

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a declarat, miercuri, în legătură cu afirmațiile făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță, că, până în prezent, nimeni nu a depus „vreun denunț sau vreo plângere într-un sens sau altul”. El a dat asigurări că, dacă va fi cazul unei anchete, aceasta se va desfășura.

Citeşte şi: Procurorul general Augustin Lazăr, despre declaraţiile lui Sebastian Ghiţă: Nimeni nu a depus vreun denunţ